Machineseeker ostaje glavni sponzor EHF Lige prvaka
Objavljeno: 03. 11. 2023 - 11:15

Machineseeker Group nastavlja biti glavni sponzor muške EHF Lige prvaka u sezoni 2023/24. Tehnološka tvrtka iz Njemačke, koja upravlja vodećim online tržištima za rabljene strojeve i komercijalna vozila u Europi, time produljuje svoj angažman u rukometu.

Vrhunsko europsko rukometno natjecanje i dalje će se zvati Machineseeker EHF Liga prvaka, a završni turnir u Kölnu dobit će ime TruckScout24 EHF FINAL4 2024, naglašavajući jedno od najuspješnijih tržišta Machineseeker grupe. Osim toga, Machineseeker će biti vidljiv na sve 132 utakmice u cjelokupnom postavu dvorane (reklame na podu, LED oglasi) kao i u tiskanim i digitalnim kanalima.

"Machineseeker EHF Liga prvaka predstavlja najbolje od najboljih u europskom rukometu i savršeno se uklapa u naš profil tržišnog lidera s vodećim tržištima diljem Europe. Veselimo se što ćemo ući u drugu sezonu kao glavni partner ovog vrhunskog natjecanja i postići snažnu i učinkovitu vidljivost s brendovima Machineseeker i TruckScout24", izjavio je Sven Schmidt, izvršni direktor Machineseeker grupe.

David Szlezak, izvršni direktor EHF Marketing-a, dodaje: „Produženje sponzorstva slijedi nakon snažnog natjecanja u sezoni 2022/23, uključujući izvrsnu suradnju s Machineseekerom. Od mnogih inovativnih promocija na TruckScout24 EHF FINAL4, prezentacija službenih rukometnih lopti bila je moje osobno istaknuto postignuće. Veselimo se podizanju Lige prvaka na sljedeću razinu u nadolazećoj sezoni zajedno s Machineseekerom.“

Od 2021. godine, Machineseeker i TruckScout24 kontinuirano su angažirani kao sponzori na visokoprofilnim događanjima u rukometu, kao što je to bilo Svjetsko prvenstvo u rukometu 2021. godine. Osim toga, korporacija je već nekoliko godina službeni partner njemačke olimpijske ekipe i u prošlosti je podržavala brojne nogometne klubove u njemačkoj drugoj Bundesligi.

  Povratak na sve vijesti