Mandić i Obrvan uoči Meshkov Bresta: Velika borba protiv jednog od favorita!
Objavljeno: 02. 09. 2021 - 5:15

Pred rukometašima Prvog plinarskog društva Zagreb dvoboj je polufinala SEHA Gazprom lige u kojemu će se u petak, 03. rujna sastati s prvacima Bjelorusije – rukometnim klubom Meshkov Brestom.

Podsjetimo, hrvatski rukometni prvaci ispali su u četvrtfinalu regionalnog natjecanja, ali su naknadno pozvani da se priključe nakon što je ekipa Vardara zbog slučaja korona virusa u svojim redovima poslana natrag u Makedoniju.

Prvi polufinalni dvoboj na rasporedu je u 18.00 sati u sportskoj dvorani Višnjik, a dan uoči utakmice na prigodnoj konferenciji za medije susret su najavili trener PPD Zagreba Ivica Obrvan i kapetan David Mandić.

  • Zagreb je promijenio dosta igrača u odnosu na prošlu godinu, a činjenica je da se još uvijek nalazimo u pripremnom periodu za novu sezonu i za izazove koji nas čekaju u Ligi prvaka. Također je činjenica da smo u specifičnim okolnostima uopće stigli u Zadar, nakon što se dogodila ova nesretna situacija s Vardarom. Sutra nas očekuje sraz s jakim protivnikom koji je baš poput nas promijenio dobar dio svog rostera. Mislim da imaju sjajnu ekipu s jednim genijalcem Stašom Skubeom koji dirigira njihovom igrom. Na nama je da pružimo svoj maksimum na oba kraja terena i da vidimo gdje će nas to dovesti – poruka je Zagrebova trenera Ivice Obrvana.
  • S obzirom na okolnosti da je Vardar trebao biti ovdje mogu reći da nam neće biti lako pripremiti se za dvoboj s Meshkov Brestom. Mislim da nas čeka velika borba protiv jednog od favorita natjecanja. Mislim da imamo prostora za napredak, osobito u napadačkom dijelu gdje smo zakazali u dvobojima s Vardarom. Možda nismo u optimalnom izdanju, ali sigurno je da ćemo dati sve od sebe – zaključio je kapetan David Mandić.

Trener Ivica Obrvan za završni je turnir SEHA Gazprom lige ostao i bez usluga standardnog lijevog vanjskog Mateja Hrstića je ozlijedio mišić zadnje lože u zadnjoj utakmici s Vardarom, dok od ranije ne može računati na ozlijeđene Valentina Ravnića, Filipa Perića i Adina Faljića.

  Povratak na sve vijesti