Nikolić: Sesvete rastu iz godine u godinu! Neće nam biti lako, ali vjerujem u našu ekipu!
Objavljeno: 10. 11. 2023 - 11:56

Nakon dvotjedne stanke rukometaši Zagreba nastavljaju s natjecateljskim utakmicama, a prva koja ih očekuje na rasporedu je već u subotu, 11. studenoga kada gostujemo u Sesvetama.

Susret prvo i drugoplasirane momčadi skupine A Paket24 Premijer lige na rasporedu je u sportskoj dvorani srednje škole Jelkovec, s početkom u 19.00 sati. Prijenos tog dvoboja možete izravno pratiti na Youtube kanalu Hrvatskog rukometnog saveza.

A dan uoči utakmice razgovarali smo s trenerom Zagreba Andrijom Nikolićem koji nam je pomogao najaviti ovaj susret.

„Sesvete su odlična momčad, sastavljena od dosta mladih i potentnih igrača. Velik dio njih su i hrvatski mladi reprezentativci. Klub je to koji se svake godine razvija i raste, a u prošloj sezoni ostvarili su odlične rezultate kako u domaćem prvenstvu tako i u EHF kupu. Nakon dosta vremena došlo je i do promjene trenera što uvijek donosi jednu novu energiju. Mislim da nas očekuje zanimljiv dvoboj u kojemu će publika moći uživati. Neće nam sigurno biti lako, ali vjerujem da naša ekipa ima kvalitetu koju će u subotu i pokazati“ , kazao je trener Zagreba Andrija Nikolić.

"Sesvete su već nekoliko godina treća najbolja ekipa Hrvatske koja se svake godine pomalo diže i napreduje. Treba vidjeti kako će promjena trenera utjecati na ekipu, Što se nas tiče imali smo nekolicinu igrača koja je bila sa svojim reprezentacijama, dok su ostali trenirali ovdje u Zagrebu. Cilj je da se vratimo dobrom ritmu treninga kako bismo Ligu prvaka dočekali spremni. U Sesvetama očekujem jednu jako dobru utakmicu kao uvertiru za ono što nas čeka u četvrtak u Areni protiv Kielcea" , poručio je srednji vanjski Karpo Sirotić

  Povratak na sve vijesti