Okupili se Zagrebaši! Sedmorica na Euru, ostali krenuli sa zimskim pripremama!
Objavljeno: 08. 01. 2024 - 11:56

Rukometaši Zagreba krenuli su s pripremama za drugi dio sezone.

Hrvatski rukometni prvaci u ponedjeljak 08. siječnja odradili su prvi trening u svojoj Kutiji šibica, a sve to budno su pratili članovi stručnog stožera i uprave kluba.

Prvih tjedan dana trenirati će se samo u jutarnjem terminu, a treninzi će najvećim dijelom biti pod paskom kondicijskog trenera Šime Tomaševića.

Na okupljanju Zagrebaša tako su se našli Aljaž Panjtar, Ante Grbavac, Karpo Sirotić, Aleks Kavčić, Yoel Cuni Morales, Davor Ćavar, Timur Dibirov, Ivan Čupić, kapetan Jakov Gojun, Edin Klis, Patryk Walczak i Paolo Kraljević.

Zbog reprezentativnih obveza na okupljanju nije bilo hrvatskih reprezentativaca Zvonimira Srne, Luke Lovre Klarice, Filipa Glavaša i Mateja Mandića, slovenskog reprezentativca Matica Suholežnika, bosanskohercegovačkog Adina Faljića, te srpskog Miloša Kosa.

Najbolji hrvatski rukometaši trenirati će u Kutiji šibica do posljednjeg tjedna siječnja kada će otići na zimske mini pripreme u istarski Rabac. Također, od 23. do 27. siječnja sudjelovati će na prijateljsko – pripremnom turniru u Labinu gdje će uz njih nastupiti i domaći Labin, Trimo Trebnje i Izviđač iz Ljubuškog

  Povratak na sve vijesti