Pod pokroviteljstvom JANAF-a održan “ZG Mini kup” na kojemu je zablistala rukometna mladost!
Objavljeno: 11. 12. 2023 - 7:41

U nedjelju 10. prosinca rukometni klub Zagreb imao je čast i zadovoljstvo ugostiti „ZG Mini kup“, turnir u mini rukometu na kojemu je nastupilo čak 12 ekipa dječaka i šest ekipa djevojčica.

U sklopu 3. kruga lige Zagrebačkog rukometnog saveza u turniru mini rukometa sudjelovalo je 120 dječaka i 60 djevojčica rođenih 2014. godine i mlađih, a ukupno je odigrano 20 utakmica.

„ZG Mini kup“ održan je pod pokroviteljstvom naših sponzora i partnera tvrtke Janaf d.d., a klub se ovim putem želi zahvaliti našim prijateljima što su prepoznali vrijednost ovog turnira i što su omogućili našim najmlađima da sudjeluju u sjajno organiziranoj sportskoj priredbi.

„Veselo je bilo jučer u Kutiji šibica na ZG Mini kupu. Mislim da smo svi skupa mogli uživati gledajući puno talentiranih djevojčica i dječaka i stoga se želim u ime svih nas koji smo sudjelovali u organizaciji zahvaliti našim pokroviteljima – tvrtki Janaf d.d. – koji su prepoznali vrijednost ovakvog projekta i podržali ga. Mislim da su svi prisutni mogli uživati u kvalitetnom rukometu naše mladosti, a nisu izostali niti spektakularne obrane i golovi. Da je sve ovo itekako vrijedilo dokazali su nam osmijesi na licima onih najmlađih, ali i njihovih roditelja i članova obitelji koji su ih zdušno bodrili s tribina – kazao je za službene stranice kluba ispred organizatora Ivan Dragić.

Ovim se sjajnim projektom nastoji promovirati rukomet kao dinamičan i brz sport koji ne samo da pruža užitak igračima, već i potiče tjelesnu aktivnost, timsku suradnju te razvoj fizičke i mentalne izdržljivosti kod djece kao i zdrav način života i kvalitetno provođenje slobodnog vremena.

Veliko hvala JANAF-u koji je bio službeni sponzor ovog događaja. 

  Povratak na sve vijesti