PPD Zagreb potpisao novo sponzorstvo, Studena je najnoviji član rukometne obitelji!
Objavljeno: 28. 09. 2018 - 4:28

Netom prije velike utakmice protiv Paris Saint Germaina u zagrebačkoj Areni, rukometni klub Prvo plinarsko društvo Zagreb potpisao je sponzorski ugovor sa Studenom. Direktor kluba Vedran Šupuković zahvalio je članovima uprave Studene te napomenuo kako im je cilj nastaviti suradnju na gospodarskom i sportskom aspektu. Ususret novoj utakmici Lige prvaka, ovaj put na domaćem terenu, direktor kluba kazao je kako vjeruje da će dvorana biti ispunjena te da će momčad bez imperativa dati sve od sebe.

Vjerujem da će igračima motivacija biti ugovor sa Studenom, velikim domaćim brendom koji je prepoznao važnost RK Zagreba, kazao je u petak gospodin Šupuković.

Novinarima se obratio i Nikša Farac, brand manager za Studenu. Istaknuo je kako u Studenoj podupiru sport, posebice zato što smatraju kako je njegov utjecaj nemjerjiv. Zahvalio se svima u klubu te pozvao navijače na utakmicu protiv PSG-a, a ukratko se osvrnuo na važnost i uzbuđenje zbog novosklopljene suradnje: Kada uzmemo u obzir da je Hrvatska rukometna velesila, rukometni klub PPD Zagreb najtrofejniji hrvatski klub, onda je zadovoljstvo ovim partnerstvom utoliko veće.

Lavove u subotu, 29. rujna, u zagrebačkoj Areni s početkom u 20 sati očekuje utakmica 3. kola Lige prvaka protiv najbolje francuske rukometne momčadi, PSG-a. Subotnji dvoboj najavili su trener Lino Červar i igrač Damir Bičanić, o čemu možete čitati na poveznici: https://rk-zagreb.hr/vijesti/rukomet/lino-cervar-poslao-snaznu-poruku-uoci-psg-a-ako-damo-sve-od-sebe-vec-smo-po

  Povratak na sve vijesti