RK Zagreb i Vinska klet Vina Kurtalj produžili suradnju!
Objavljeno: 12. 12. 2017 - 4:55

Rukometni klub Prvo plinarsko društvo Zagreb i Vinska klet Vina Kurtalj produžili su svoju suradnju na dodatnih godinu dana. 

Potpisivanje se održalo u utorak, 12.prosinca, s početkom od 12:00 sati u Trofejnoj sobi sportske dvorane Kutija šibica, a potpise na nastavak sjajne suradnje stavili su direktor gospodarstva Kurtalj - gospodin Drago Kurtalj te direktor hrvatskog rukometnog prvaka - gospodin Vedran Šupuković.

Produžujemo poslovnu suradnju za koju mislim da će ovoga puta biti i mnogo bolja. Jako mi je drago podržati PPD Zagreb koji je po meni jedan od najjačih klubova uopće u Hrvatskoj; ne samo u rukometu, već u sportu općenito. Biti sudionikom, a sada i članom kluba nešto je lijepo za moju obitelj, a i za naše vinarstvo te ćemo ovom suradnjom promovirati Plešivicu u Zagrebu, a sada pomoću Zagreba sigurno i diljem cijele Europe, u Ligi prvaka i šire. Mislim da je ovo jedna jako dobra poslovna suradnja koja će sigurno uroditi dobrim plodovima”, kazao je Drago Kurtalj.

"Ja bih se osobno zahvalio Dragi na tome što je već i ranije prepoznao naš kolektiv kao jedan vrhunski sportski brand i što je nesebično ušao u klub u nekim trenucima koji možda i nisu bili najbajniji i najsretniji. Iznimno mi je drago da smo za početka mog mandata kao direktora kluba taj ugovor proširili i poboljšali te da ćemo ga konzumirati na jedan iznimno profesionalan i korektan način na koji ćemo imati obostrani interes – i RK Zagreb i Vinarija Kurtalj”, poručio je direktor rukometnog kluba PPD Zagreb gospodin Vedran Šupuković.

  Povratak na sve vijesti