Sedam igrača i glavni trener PPD Zagreba sa nacionalnim selekcijama pred EHF Euro kup!
Objavljeno: 27. 04. 2021 - 10:22

Hrvatska muška seniorska reprezentacija okupila se u Zagrebu, gdje je nakon konferencije za medije na kojoj je predstavljen novi stručni storžer i kratkog druženja s novinarirma, odnosno PCR testiranja, reprezentacija je produžila put do Sv. Martina na Muri gdje će boravatiti sljedećih pet dana. Reprezentaciju naime, ovaj tjedan čekaju tri susreta EHF EURO Cupa. U srijedu i četvrtak protiv Slovačke u Varaždinu, u subotu pak, protiv Mađarske u Veszpremu.

Od 22 igrača koja je pozvao izbornik Hrvoje Horvat na listi su se našli David Mandić, Vlado Matanović i Nikola Grahovac.

Prvi susert sa Slovačkom igra se u srijedu 28. travnja u 19:00 sati u Areni Varaždin, a u tom susretu je Slovačka službeno domaćin. To je trebao biti susret 1. kola EHF EURO Cupa, ali je u posljednji trenutak otkazan zbog lockdowna u Slovačkoj. Drugi susret na rasporedu je u četvrtak 29. travnja u 18:00 sati, također u Areni Varaždin. I konačno, u subotu 1. svibnja, Hrvatsku će u Veszprem Areni dočekati Mađarska. Taj susret počinje u 14.10 sati.

Uz hrvatske reprezentativce svoj nacionalni dres su obukli i Csaba Leimeter, Nemanja Obradović, Todor Jandrić i Senjamin Burić, dok će glavni trener PPD Zagreba, g. Ivica Obrvan s izborničke funkcije voditi reprezentaciju Bosne i Hercegovine.

Sretno svima!

  Povratak na sve vijesti