Srna i Obrvan najavili finale s Veszpremom: Favoriti jesu, ali već smo pokazali da znamo s njima!
Objavljeno: 03. 09. 2022 - 5:41

Pred rukometašima Prvog plinarskog društva Zagreb nastup je u finalu 11. Final Four turnira SEHA Gazprom lige, koji se održava ovoga vikenda u Zadru.

Najbolji hrvatski rukometaši u nedjelju, 04. rujna odmjerit će snage s aktualnim viceprvacima Mađarske – rukometnim klubom Telekom Veszprem.

Veliko finale na rasporedu je u sportskoj dvorani Višnjik, s početkom u 19.00 sati i uz izravan prijenos na programu Max Sport televizije.

Dan uoči dvoboja za službene stranice kluba utakmicu su najavili trener PPD Zagreba Ivica Obrvan i rukometaš Zvonimir Srna.

  • Atmosfera u ekipi je zaista odlična, u prvom redu jer smo jučer odigrali dobru utakmicu i pokazali dosta dobrih stvari protiv našičkog Nexea. Ima tu još prostora za napredak i ima stvari koje moramo popraviti, ali drago mi je da je u jučerašnjoj pobjedi sudjelovao baš svaki naš igrač i da svi dali svoj doprinos ovoj pobjedi. Sutra nas čeka dobro znani protivnik, mislim da između nas i Veszprema nema previše tajni. Oni spadaju sam vrh europskog rukometa, ali mi se njih ne plašimo. Biti ćemo čvrst i jak protivnik zasigurno, lani smo također pokazali da im možemo parirati i pitam se što mi ne bismo pobijedili Veszprema – kazao je u najavi susreta jedan od ponajboljih Zagrebovih igrača Zvonimir Srna.
  • Naš cilj je bio plasman u finale ovog natjecanja i u ostvarenju istog smo uspjeli. U polufinalu smo odigrali dobru partiju protiv starih nam znanaca iz Našica i mislim da svi u klubu možemo biti zadovoljni s onim što su dečki pokazali. Mislim da smo u tom susretu gotovo svih 60 minuta jako dobro funkcionirali, možda i iznad očekivanja u ovom trenutku. Sutra nas očekuje repriza prošlogodišnjeg finala. Protivnik je jedna od najdominantnijih ekipa u Europi u posljednjih desetak godina. Oni jesu apsolutni favorit, ali smatram da i mi imamo dovoljno motiva da prije svega sami sebi pokažemo da želimo i da se možemo nositi u jednoj takvoj utakmici. Rezultat nije u drugom planu, ali sama igra, pristup, energija i zalaganje koje bi trebali pokazati u toj utakmici jest ono što me najviše zanima. Ta će nam utakmica jako dobro poslužiti kao uvertira za predstojeći start Lige prvaka i nastojat ćemo odigrati najbolje što u ovom trenutku možemo – poruka je stratega PPD Zagreba Ivice Obrvana.
  Povratak na sve vijesti