U sklopu zimskih priprema Zagreb nadigrao Poreč! U subotu provjera protiv Umaga
Objavljeno: 20. 01. 2017 - 1:01

U sklopu desetodnevnog prvog dijela zimskih priprema, koje provode u Poreču, rukometaši Prvog plinarskog društva Zagreb odigrali su prijateljsku utakmicu s istoimenim domaćinom.

U dvoboju zatvorenog tipa, vrlo dobroj trening – utakmici, slavili su aktualni prvaci Hrvatske rezultatom 47:24 (21:13).

Važnije od samog rezultata treneru Silviju Ivandiji bilo je da njegovi puleni uz svakodnevne, izuzetno naporne kondicijske treninge pod vodstvom trenera Bojana Goluba, osjete teren i odigraju 60 minuta rukometne utakmice.

Zbog lakših ozljeda i sveprisutne viroze dvoboj su propustili Dobrivoje Marković i Tonči Valčić, kao i juniori Marko Račić i Filip Curiš.

Od onih koji su igrali svakako valja istaknuti i pohvaliti učinak Igora Vorija i Josipa Ereša koji su postigli po sedam pogodaka, dok su se po četiri puta u strijelce upisali Lovro Šprem, kao i juniori Daniel Vusić i Filip Turčić.

Dobru partiju među vratnicama pružio je Arian Jović koji je obranio sedam šuteva iz igre i tomu pridodao dva obranjena sedmerca. Mladi Ivan Panjan nadovezao se s četiri obrane.

U redovima domaćina najbolji su bili Zagrebovi igrači na posudbi, Petar Medić sa šest pogodaka i Marko Šehić s tri gola.

Rukometaši PPD Zagreba pretposljednjeg će dana prvog dijela zimskih priprema odigrati prijateljsku utakmicu s ekipom Umaga. Taj dvoboj je na rasporedu u dvorani hotela Dijamant u Poreču u subotu 21. siječnja s početkom u 17.30 sati.

RK Poreč: Car, Popović; Mataija 2, Medić 6, Šehić 3, Kocijančić, Mofardin 1, Valinčić 1, Mišić, Pribetić 2, Čosić 2, Medved 1, Gudić 2, Žagar 1, Thoss 3

RK PPD Zagreb: Gošić, Panjan 4 obrane, Jović 7 + 2 obrana; Ereš 7, Vekić 1, Vujić 3, Vori 7, Šprem 4, Vusić 4, Strbad 3, Bahtijarević 3, Šušnja 2, J. Valčić 2, Turčić 4, Negran, Pavlović 2, Mrakovčić 5

  Povratak na sve vijesti