Pobjeda u Vinkovcima za kraj uvjerljive polusezone!
Objavljeno: 11. 12. 2021 - 9:05

Rukometaši Prvog plinarskog društva Zagreb su upisali 13. pobjedu u prvom dijelu Paket24 Premijer lige. Bolji su u gostima bili od vinkovačke Spačve 24:33 (12:20). Najučinkovitiji u redovima Zagrebaša su bili Paolo Kraljević te Davor Ćavar s po 5 postignutih zgoditaka.

Spačva Vinkovci  - PPD Zagreb 24:33 (12:20)

Dvorana OŠ Bartol Kašić: 300 gledatelja

Suci: Matija Gubica, Boris Milošević

Delegat: Josip Posavec

Spačva Vinkovci: Ćirović 13 obrana, Rimac; Maroš 4, Mažurana B., Vašarević, Čičak 3, Božičević 2, Vignjević 5, Blašković, Pašagić, Lasić 1,  Mažurana F. 4, Peštić, Kuže 1, Bolanča 3, Peštić 1

PPD Zagreb: Ivić 12 obrana, Mandić M.; Šipić 1, Vistorop 1, Ćavar 5, Mandić D., Faljić 3, Klarica 3, Srna, Klis 1, Kraljević 5, Sirotić 1, Matanović 2, Ravnić 3, Hrstić 4, Grahovac 4

 

Izjave nakon utakmice

Ivica Obrvan

Zadovoljan sam pobjedom nakon teške utakmice u srijedu premda smo igrali bez nekolicine starijih standardnih igrača. Prvo poluvrijeme je bilo jako angažirano kada smo napravili veliku razliku. Drugo poluvrijeme smo malo posustali a domaćin je tada i igrao bolje. No, održavali smo razliku, tako da možemo bili zadovoljni, ali ne samo ovom utakmicom nego cijelom polusezonom jer smo svih 13 utakmica odradili bez poraza. Priliku su dobijali mladi igrači i mislim da je domaće prvenstvo veliki plus za rukometni klub PPD Zagreb.

Nikola Grahovac

Gotova je i zadnja utakmica ovog dijela sezone. Mislim da je bila zanimljiva za gledatelje. Nekoliko puta su se domaćini vraćali u aktivan rezultat, ali mi smo nakon odvajanja na 8-9 razlike do kraja i održali razliku, tako da mislim da svi možemo biti zadovoljni.

Matej Hrstić

Čestitam ekipi Spačve na korektnoj igri i ekipi PPD Zagreba na pobjedi. Mislim da smo svih 60 minuta prikazali jednu jako dobru utakmicu. Dobri su nam bili i napad i obrana ali i tranzicija, tako da je pobjeda zaslužena. Završavamo ovu polusezonu s maksimalnim učinkom te nam slijedi kratak odmor. U siječnju nastavljamo s pripremama i vjerujem s pobjedama u domaćem prvenstvu.

  Povratak na sve vijesti