VIDEO / FOTO: Lavovi se spustili s Rogle i sada kreću na pripremne turnire!
Objavljeno: 09. 08. 2016 - 9:17

Galerija slika:

Rukometaši Prvog plinarskog društva Zagreb zaključili su prvi, bazični dio priprema te se trenutno nalaze na zasluženom dvodnevnom odmoru. Nakon devet dana provedenih na slovenskoj Rogli, a prije nego li će ponovno krenuti s brušenjem forme za novu sezonu, naši su Lavovi od pomoćnog trenera Andrije Nikolića dobili dva dana da napune baterije.

Pod budnim i stručnim okom kondicijskog trenera Bojana Goluba najbolji hrvatski rukometaši više nego dobro odradili su visinski dio priprema, a sada ih čeka više rukometa, prijateljske utakmice i pripremni turniri kroz koje će vidjeti u kakvoj su formi i što je još ostalo popraviti uoči nadolazeće vrlo naporne sezone.

Već u petak 12. kolovoza hrvatski rukometni prvaci u mađarskoj će Tatabanyji protiv istoimenog protivnika testirati svoje mogućnosti, a samo dan kasnije isti će suparnici odigrati još jednu prijateljsku utakmicu. Nakon dvije prijateljske utakmice u Mađarskoj lavovi će krenuti na njemačku turneju (prijateljska utakmica u austrijskom Linzu 17. kolovoza i sudjelovanje na tradicionalnom Sparkassen kupu u Ehingenu od 20. do 21. kolovoza), a pripreme će zaključiti početkom rujna na pripremnom turniru Marrane challenge kup u Parizu.

  Povratak na sve vijesti