Vujović: Respektiramo Veszprem, ali tražit ćemo nastavak pobjedničkog niza!
Objavljeno: 27. 02. 2015 - 2:09

27. 02. 2015.

Pred rukometašima Prvog plinarskog društva Zagreb dvoboj je 18. kola SEHA Gazprom South Stream lige u kojemu će u nedjelju, 01. ožujka u Areni Varaždin dočekati vodeću momčad natjecanja, mađarske prvake MKBMVM Veszprem. Posljednjeg dana u tjednu u Gradskoj sportskoj dvorani u Varaždinu očekuje nas pravi rukometni spektakl u kojemu će u derbiju hrvatske lige s početkom u 17.00 sati snage odmjeriti rukometni klubovi Varaždin i Poreč, dok će poslastica večeri, najveći derbi SEHA GSS lige, početi u 19.00 sati.

Dvoboj PPD Zagreba i MKBMVM Veszprema dva dana ranije na prigodnoj su konferenciji za medije najavili trener rukometnog kluba Prvo plinarsko društvo Zagreb Veselin Vujović i kružni napadač Leon Šušnja.

  • Sastajemo se s liderom SEHA GSS lige, ekipom koja nije izgubili niti jednu utakmicu ove sezone i koja je suvereno osvojili izuzetno izjednačenu i tešku skupinu u natjecanju VELUX EHF Lige prvaka. Ne treba biti previše mudar pa zaključiti kako opasnost u ovom slučaju prijeti apsolutno od svakog igrača koji se nalazi na terenu u bilo kojem trenutku. Mi smo ove sezone nekoliko puta pokazali da igramo bolje protiv jačih ekipa, dok smo nešto slabiji protiv sebi ravnih ili onih uvjetno rečeno još slabijih od nas. To je, pak, jedna odlika koju bi za dobrobit svih nas mogli uskoro i promijeniti. Siguran sam da će ambijent u Varaždinu biti dobar, da će u velikom broju doći i Varaždinaca i Mađara i da ćemo svi zajedno uživati u jednom vrhunskom rukometnom spektaklu. Naša je želja nastaviti kontinuitet dobrih igara koje prikazujemo ove godine i nakon četiri ovogodišnje pobjede da nastavimo s tim nizom neporaženosti. U svakom slučaju od svojih ću igrača tražiti da daju svoj maksimum, da odigraju jednu kvalitetnu utakmicu i da nam eventualni dobar rezultat bude odskočna daska za sve ono što slijedi kasnije u zadnje dvije utakmice SEHA GSS lige, odnosno u nastavku natjecanja u Ligi prvaka. Ono što veseli jest činjenica da smo po prvi puta otkako je sezona počela kompletni i da ja kao trener imam slatke muke koga od 19 igrača koje imam na raspolaganju staviti i upotrijebiti na utakmici s Veszpremom – poručio je na konferenciji za medije trener rukometnog kluba Prvo plinarsko društvo Zagreb Veselin Vujović.


Od dolaska trenera Vujovića na kormilo PPD Zagreba mnoge stvari su se promijenile. Jedan od igrača koji dobiva sve veću minutažu i na kojega se trener sve više oslanja svakako je kružni napadač Leon Šušnja. Specijalist za obranu od dolaska trenera Vujovića sve više prilika dobiva i u napadačkom segmentu igre.
  • Drugi dio sezone otvorili smo sa četiri pobjede i ne vidim razloga zašto ne bi u Varaždinu protiv Veszprema tražili i željeli nastavak pobjedničkog niza. Vjerujem da ćemo imati sjajnu podršku u Varaždinu i ja ovim putem pozivam sve navijače da nas dođu podržati u nedjelju u Areni Varaždin i da budu naš osmi igrač protiv Veszprema. Dosadašnji dio sezone uz par iznimaka odrađen je odlično i moram istaknuti kako se sjajno osjećam igrajući pod trenerom Vujovićem. Dao mi je priliku i nadam se da sam ju znao iskoristiti i ću opravdati ukazano mi povjerenje – kazao je na konferenciji za medije kružni napadač Prvog plinarskog društva Leon Šušnja.


Utakmica 18. kola SEHA Gazprom South stream lige, dvoboj PPD Zagreba i MKBMVM Veszprema, na rasporedu je u nedjelju, 01. ožujka s početkom u 19.00 sati u Areni Varaždin. Cijena jedne ulaznice iznosi 20 kuna, a iste se mogu nabaviti na sljedećim mjestima: Kavana Grofica Marica (Trg Kralja Tomislava 2), Suvenirnica (Trg Kralja Tomislava 7) i Rock Art Caffe (Petra Preradovića 24). Na dan utakmice u Areni se blagajne otvaraju u 16.00 sati.

Veselin Vujović i Leon Šušnja

  Povratak na sve vijesti