Kamenica: Dovođenjem Markovića uprava je poslala jasnu poruku o ambicijama u Ligi prvaka!
Objavljeno: 15. 09. 2017 - 4:58

Nakon što su sezonu otvorili dvama pobjedama i jednim porazom u sklopu natjecanja SEHA Gazprom lige, rukometaši Prvog plinarskog društva Zagreb kreću u novu avanturu u EHF Ligi prvaka. U subotu, 16. rujna hrvatski rukometni prvaci gostovat će kod aktualnih prvaka Švedske – rukometnog kluba IFK Kristianstad.

Za prvo gostovanje u sklopu najelitnijeg klupskog natjecanja Europe trener Kasim Kamenica odlučio je povesti čak 18 igrača. U Zagrebu su zbog ozljeda ostali Josip Božić – Pavletić, Josip Vekić, David Miklavčić i Damir Bičanić, kao i neozlijeđeni Tin Lučin.

Otvaranje Lige prvaka za službene stranice kluba prokomentirao je trener PPD Zagreba Kasim Kamenica.

  • Od gostovanja u Kristianstadu očekujemo puno. Zagreb je ovdje izgubio puno, čak sedam razlike i to je dodatni motiv da tu mrlju na neki način ispravimo. Ako pogledamo na papiru skupinu u kojoj igramo onda je ekipa Kristianstada prva na koju bi se trebali loviti za plasman dalje. Pobjeda ovdje u Švedskoj jasno bi naglasila naše ambicije – kazao je u uvodu trener PPD Zagreba Kasim Kamenica te se potom osvrnuo i na situaciju s dovođenjem Žarka Markovića zadnjeg dana prijelaznog roka.
  • Mislim da je sjajno riješena situacija s dovođenjem novog desnog vanjskog. Riječ je o poziciji na kojoj smo imali veliku boljku još d ozljede Miklavčića, a dovođenjem igrača kalibra Žarka Markovića rukovodstvo kluba poslalo je jasnu poruku o tome kakve su nam ambicije u Ligi prvaka. Te poruke moram biti svjestan i ja, kao i ostatak mog stručnog stožera i igrači. Što se tiče sutrašnje utakmice mislim da ekipa može iznijeti zahtjeve jedne takve utakmice i moram priznati da sam optimističan glede sutrašnjeg sraza sa Šveđanima. Napravit ću sve da motiviram svoje igrače i da sutra otvorimo Ligu prvaka pobjedom – poručio je na kraju trener Kamenica
  Povratak na sve vijesti