/nbsp;
Objavljeno: 13. 09. 2008 - 9:52

Croatia osiguranje Zagreb pobijedilo je našički Nexe s vrlo uvjerljivih 45-28 potvrdivši već na startu da će domaće prvenstvo i ove godine biti “one team show”. Igrači Line Červara imali su u Našičanima samo malo ozbiljniji trening iako je riječ o momčadi koja bi trebala konkurirati za sam vrh domaće Premijer Dukat 1. HRL.

Ivano Balić vratio je gledatelje na domaće rukometne utakmice. Pobjedu CO Zagreba u Kutiji šibica pratilo je gotovo tisuću znatiželjnika. Červar za visoku pobjedu uopće nije trebao preveliki angažman Ivana Balića i Mirze Džombe koji su igrali samo po dvadesetak minuta, a Tonči Valčić uopće nije zaigrao.

- Očekivao sam visoku pobjedu iako smo odlučili poštedjeti neke igrače. Za domaće prilike imamo i više nego dobru momčad pa smo mogli kalkulirati. Najvažnije je da su se gledatelji vratili u dvoranu pa je užitak bio igrati u ovakvom ozračju. Sada idemo na osam dana na pripreme u Crikvenicu i tamo ćemo se spremati za nastupe u Ligi prvaka. Analizirat ćemo europske suparnike, uigravati linije i liječiti rane jer imamo dosta ozlijeđenih igrača – rekao je trener Červar nakon pobjede.

Balić je igrao 15-ak minuta u početku utakmice, izašao je nakon toga iz igre, a zatim je u drugom dijelu također na početku zaigrao, ali samo pet minuta. Bilo je to ipak dovoljno za zadovoljstvo okupljenih gledateljima. Premda se i u igri dalo uživati jer su obje momčadi davale maksimum, divan je bio pogled na tribine na kojima je bilo više pripadnica ljepšeg spola. Dakako, ne treba tvrditi da njih rukomet i rezultat nisu previše zanimali no “predmet” njihove pažnje ipak je ponajprije bio Ivano Balić. Priznao je to i Lino Červar uz opasku kako su neki igrači “slobodni ili rastavljeni” te da i ubuduće očekuje isti ovakav posjet utakmicama.

- Nije bilo loše, uživao sam u utakmici i drago mi je da je bilo dosta gledatelja. Navijanje ni u Portlandu nije bilo mnogo bolje na “običnim” utakmicama. Samo protiv Barcelone ili Ciudad Reala bilo je puno bolje. Tako će biti ovdje na utakmicama Lige prvaka, kratko je Ivano Balić zaključio prvi nastup u dresu CO Zagreba. (Jutarnji list,

  Povratak na sve vijesti