/nbsp;
Objavljeno: 16. 09. 2008 - 2:36

Direktor Zagrebaša Bartol Kaleb je na konferenciji za novinare spomenuo da u klub žele dovesti drugog kružnog napadača koji bi, s obzirom na to da je mladi Koloper na transfer-listi,pomogao Voriju na crti. – U završnim smo pregovorima s jednim kružnim napadačem i nadam se da će se taj posao realizirati početkom sljedećeg tjedna – rekao je Kaleb, a ime i prezime poželio staviti pod velo tajne, ali riječ je o Lubeju kojega Zagreb već dulje želi.

Trogodišnju vjernost hrvatskim prvacima i službeno je potpisao Gorazd Škof, slovenski reprezentativac i donedavni član Pivovarne Laško. S obzirom na arbitražu EHF-a i općepoznati slučaj prelaska u Zagreb, iz Celja ga nisu ispratili cvijećem, a Škof je obećao novim poslodavcima i navijačima kvalitetne partije te podizanje ozračja u dvorani.

- Vjerujem da ću uspostaviti dobar kontakt s gledateljima. Veseli me što se u Zagrebu stvara velika momčad. Ne plašim se pritiska. Bio sam u sličnoj situaciji 2004. kada sam došao u Celje. Prije mene je odlično branio Perić i pola godine nije bilo bitno pobjeđuje li Celje ili ne, nego koliko obrana ima Škof – kaže Škof.

Menadžer Zagrebaša, Zoran Gobac, naglasio je kako se nada da će tri vratara – Škof, Somić i Šego – podići razinu obrane na europski prosjek (“Barem 15 do 17 obrana”). Na upit gdje će igrati kada sljedeće godine počne rekonstrukcija Doma sportova, Gobac je ustvrdio: – Liga prvaka 99 posto igrat će se u Areni.
Već su krenule predbilježbe brojnih sponzora za ulaznice utakmica Lige prvaka. (Željko Petan, Jutarnji list)

  Povratak na sve vijesti