Čupić pred Vardar: Nadam se i vjerujem da iz dvorane izlazimo s dodatna dva boda!
Objavljeno: 07. 12. 2021 - 12:52

Nakon tijesnog poraza u Montpellieru pred rukometašima Prvog plinarskog društva Zagreb je posljednja utakmica EHF Lige prvaka u ovoj kalendarskoj godini. Veliki regionalni derbi u dvoranu Sutinska vrela dovodi Vardar 1961.

Dvoboj hrvatskog i makedonskog prvaka na rasporedu je u srijedu 08. prosinca u 20.45 sati, uz izravan prijenos na drugom programu Arena Sport televizije. Besplatan ulaz je za gledatelje s EU digitalnom Covid potvrdom, ali i za sve one koji ju nemaju po cijeni od 70 kuna organizirano je testiranje brzim antigenskim testom. Izravan prijenos je omogućena na Arena Sport televiziji.

Dan uoči utakmice za službene stranice kluba na prigodnoj konferenciji za medije dvoboj su najavili trener Ivica Obrvan i te Ivan Čupić.

  • Vrlo zahtjevna i zanimljiva utakmica je pred nama. Ima i određeni regionalni karakter jer se oba kluba jako dobro poznaju i imaju zajedničku prošlost zanimljivih utakmica. Šanse su bez obzira što smo domaćini podjednake, no ja vjerujem u našu ekipu i naše igrače. U jednom smo pozitivnom nizu dobrih igara ali i boljem bodovnom stanju. Marljivim i iscrpnim radom zadnja dva mjeseca, uz ozljede jako bitnih igrača, te podizanjem naše forme ipak smo dogurali do ova četiri boda. U ovoj utakmici se sastaju dvije različite koncepcije. Jedna je koncepcija legionara - stranaca jer je to način kako Vardar funkcionira proteklih godina. Ukoliko ih ima 12 i svi su zdravi, svih 12 će biti u sastavu. S druge strane je hrvatski koncept s jednim strancem i dva klinca iz BiH, ostalo su domaći perspektivni dečki uz nekoliko također domaćih iskusnih igrača. To su potpuno dvije različite koncepcije gdje ćemo svim silama i svom energijom tražiti pobjedu da bi sebi prije svega dostavili jedna poklon za blagdane ako bi uspjeli pobjediti jakog Vardara. - izjavio je Obrvan
  • Ovo će biti jedna teška utakmica, kako za igrati tako i za gledati. Ne znam koliko će biti lijep rukomet no mi smo svjesni koliko nam dva boda znače. I mi i oni imamo isti cilj - proći grupu. Kako sada stvari stoje na tablici izgleda da jedan od dva kluba neće dočekati osminu finala. Za ovu utakmicu ćemo biti kvalitetniji što se tiče igračkog kadra jer nam se vraća Mandić. Oni su dobra ekipa, igraju kvalitetno premda tablica to ne pokazuje. Nadam se i vjerujem da ćemo s dodatna dva boda dočekati nastavak u veljači iduće godine. - izjavio je Čupić
  Povratak na sve vijesti