Filip Glavaš novo pojačanje PPD Zagreba
Objavljeno: 15. 05. 2023 - 1:13

Reprezentativac Hrvatske Filip Glavaš najnovije je pojačanje rukometnog kluba PPD Zagreb. Glavaš je s hrvatskim rukometnim prvakom potpisao ugovor na tri sezone.

Filip Glavaš karijeru je započeo u riječkom Zametu, dok je zadnjih godina stasao u slovenskom Trebnju. U redove PPD Zagreba dolazi kao jedna od glavnih napadačkih karika hrvatske reprezentacije na zadnjim natjecanjima, i sigurno je kako će biti sjajno pojačanje za 'Lavove' kako u EHF Ligi prvaka, tako i u domaćem prvenstvu.

'Prije svega čestitke Zagrebu na osvojenom trofeju prvaka Hrvatske! To je svakako ostvarenje sna, riječ je o klubu uz čije smo utakmice svi stasali i svakako da će biti zadovoljstvo nositi taj dres idućih sezona.'

'Što se tiče rostera PPD Zagreba i sjajnih igrača koji su tamo, koji su već izgradili svoje velike karijere te i dalje pišu nova poglavlja, sigurno da će biti zadovoljstvo stasati uz njih, nešto i naučiti, ali i parirati im. San je jednog dana ostvariti sve svoje ciljeve i jednog dana biti kao i oni.

'Jako sam zadovoljan sa zadnjim godinama svoje karijere. Dugo igram rukomet i evo napokon sam došao zadnjih godina na tu najvišu stepenicu gdje nastupam za reprezentaciju a sada evo i potpis za Zagreb gdje ću igrati u Ligi prvaka tako da naravno da sam zadovoljan. Puno sam zadnjih godina naučio od Uroša Zormana i ljudi u Trebnju i vjerujem da me i to učinilo igračem kakav danas jesam.  Cilj je nastaviti tim tempom!'

'Iskorak u Ligi prvaka je neki naš primaran cilj za iduću sezonu, vjerujem da ćemo na to biti orijentirani od početka priprema i moram naglasiti, zaista vjerujem da Zagreb ima kvalitetu da taj iskorak i napravi!', zaključuje Filip Glavaš.

Photo credit: Kolektiff Images

  Povratak na sve vijesti