Gojun: ‘‘Cilj u Parizu je ponoviti i nadograditi igru od prošlog tjedna i utakmice protiv Porta!’’
Objavljeno: 04. 10. 2022 - 3:30

S prvim bodovima u džepu, nakon prošlotjednog velikog trijumfa protiv Porta u Areni Zagreb, rukometaši PPD Zagreba ovaj tjedan putuju u Francusku gdje će, u sklopu četvrtog kola Machineseeker EHF Lige prvaka odmjeriti snage s Paris Saint Germainom.

Riječ je o momčadi čiji je sastav pun sjajnih igrača i koja svake godine postavlja najviše moguće ciljeve. Zagrebaši su, s druge strane, protiv portugalskih prvaka, pokazali koliko mogu i ukoliko uspiju ponoviti prošlotjedno izdanje Parižanima sigurno neće biti lako.

'Lavovi' su do sada s PSG-om snage odmjeravali deset puta. Francuzi su slavili devet puta dok je Zagreb svoju jedinu pobjedu upisao u sezoni 2014/2015 (25:24).

A o tome jesu li spremni za put u Francusku i što su ciljevi u utakmici protiv PSG-a, prije polaska upitali smo trenera Zagrebaša Ivicu Obrvana i Jakova Gojuna koji vjerojatno najbolje zna protiv kakvog protivnika igramo u četvrtak obzirom da je dvije godine (2013.-2015.) i sam nosio dres pariškog kluba.

Ivica Obrvan, trener PPD Zagreba:

Čeka nas jedno od najtežih gostovanja u Ligi prvaka. Volio bih da pokažemo još jedan koračić prema naprijed. Rezultat možda nije u prvom planu već sama igra i naš nastup. Sastav će biti isti kao i protiv Porta, Srna je nažalost još uvijek van stroja. Cilj je suprotstaviti se hrabro, pokazati što smo radili i kako smo se pripremali za utakmicu. Imaju odlične pojedince, ponajprije Steins i Kristopans te vratari. Nadam se da ćemo se predstaviti u najboljem mogućem svjetlu jer bi nam tako nešto, nakon Porta, zasigurno jako dobro došlo.

Jakov Gojun, igrač PPD Zagreba:

Spremni smo za PSG, čeka nas momčad koja već dugi niz godina napada titulu EHF Lige prvaka. Kao što sam rekao – spremni smo i na nama je da to pokažemo na terenu, ponovimo čim je više moguće toga od prošlog tjedna iz utakmice s Portom i vidimo gdje će nas to na kraju dovesti.

  Povratak na sve vijesti