Gojun i Obrvan uoči nastupa na F4: Ponoviti pristup i izvedbu od lani i proći u finale!
Objavljeno: 01. 09. 2022 - 5:34

Pred rukometašima Prvog plinarskog društva Zagreb nastup je na Final Four turniru SEHA Gazprom lige, koji se održava u Zadru od 02. do 04. rujna.

Svoj nastup na završnici u dvorani Višnjik uz hrvatske prvake izborili su i rukometaši Telekom Veszprema, Eurofarm Rabotnika i našičkog Nexea.

Najbolji hrvatski rukometaši u prvom će polufinalu (na rasporedu u 18.00 sati) odmjeriti snage s rivalima iz Našica, dok će se nešto kasnije (20.30) sastati Telekom Veszprem i Eurofarm Rabotnik.

Dan uoči prve utakmice na najavnoj konferenciji za medije susret s Nexeom najavili su trener PPD Zagreba Ivica Obrvan i kapetan Jakov Gojun.

  • Sjećam se lanjskom završnog turnira i naše sjajne izvedbe u obje utakmice. Na koncu nam je falilo i malo sreće da iznenadimo favorizirani Veszprem u finalu. Želja je da takvim pristupom, borbenošću i igrom branimo boje svoga kluba i na ovom Final Four turniru. Mislim da turnir dolazi u idealno vrijeme za obje ekipe, na kraju priprema i uoči velikih izazova u europskim natjecanjima koja nam slijede. Cilj je isti kao i uvijek, dati sve od sebe i vidjeti gdje će nas to dovesti – poruka je trenera PPD Zagreba Ivice Obrvana.
  • Kao kapetan mogu reći da smo spremni. Prošli smo naporne, ali kvalitetne pripreme i pobijedili Vojvodinu u natjecateljskoj utakmici. Prošla iskustva me uče da nema favorita kada se jednom dođe na Final Four turnir. Mi smo skromni, ponizni i ne podcjenjujemo nikoga. Znamo puno o njima, znaju i oni puno o nama. Dat ćemo sve od sebe i vjerujem izaći kao pobjednici te se plasirati u nedjeljno finale – kazao je kapetan ekipe Jakov Gojun.
  Povratak na sve vijesti