Goluža prije Veszprema: ‘‘Bit će teže nego prošli tjedan, ali moramo vjerovati!’’
Objavljeno: 28. 11. 2022 - 11:54

U susretu osmog kola Machineseeker EHF Lige prvaka, rukometaši PPD Zagreba u srijedu u Areni Zagreb dočekuju mađarski Telekom Veszprem

Nakon velike pobjede protv Bjelovara u Paket 24 Premijer ligi ovog vikenda i sjajnog izdanja protiv Veszprema u debiju novog trenera Slavka Goluže na klupi PPD Zagreba, 'Lavovi' će pred domaćim navijačima pokušati stići do bodova koji bi povećali šanse za prolazak u daljnju fazu natjecanja. Utakmice Zagreba i Veszprema zadnjih sezona opravdavaju titulu derbija -  zadnja dva finala SEHA Gazprom lige a tako i posljednja utakmica prije samo nekoliko dana u Mađarskoj. Sve je ovo najava još jedne sjajne utakmice u srijedu u 20.45 u Areni Zagreb. Ulaz u Arenu Zagreb je besplatan a karte se mogu uzeti na blagajni Arene u srijedu od 19.00 sati. 

Utakmicu protiv mađarskog Telekom Veszprema na konferenciji za medije najavili su trener Slavko Goluža i igrač Zvonimir Srna. 

Slavko Goluža, trener PPD Zagreba: 

Utakmica će sigurno biti teža nego ona prošlog tjedna ali moram biti iskren i reći da ne razmišljam previše o protivniku. Fokusiran sam na nas, na napredak i to je ono čemu težimo. Znamo kako moramo izgledati u srijedu želimo li doći do dobrog rezultata protiv Veszprema. Postoji dosta stvari na kojima još uvijek moramo raditi međutim vjerujem da je ono kako smo izgledali u Mađarskoj i u Bjelovaru pravi put i to me veseli. 

Zvonimir Srna, igrač PPD Zagreba:

Vratio sam se u ritam nakon ozljede i sada je potrebno vratiti se u staru formu. Mislim da smo u Veszpremu odigrali pravu utakmicu. Nisu nas iznenadili ni sa čime, znali smo što mogu i na to smo se pripremili. Novi trener je naravno donio neke nove ideje i na nama je sada da se tome prilagodimo. Obrana je protiv Veszprema bila dobra, čvrsta i pokretna dok smo u Bjelovaru od samog početka do kraja inzistirali na brzini i tempu. Pred nama su još dva dana da se pripremimo i u srijedu ponovno budemo pravi protiv Veszprema. 

  Povratak na sve vijesti