/nbsp;
Objavljeno: 19. 01. 2010 - 4:17

Dragi članovi Kluba navijača Bijeli lavovi, 

obavještavamo vas da je osnivanje udruge KN Bijeli lavovi pri samom kraju.

Zbog toga će se održati sastanak svih navijača početkom veljače, a prije utakmica Lige prvaka pa vas molimo da to imate na umu i da dođete u što većem broju. O točnom datumu ćemo vas još naknadno obavijestiti. Koreografije za utakmice Lige prvaka su napravljene pa će nam trebati vaša pomoć da se one dobro izvedu. Na sastanku će također biti prisutna i odgovorna osoba iz RK CO Zagreb. 

Također, osnutkom Udruge će se uvesti i članarine u iznosu od 100kn. Svaka učlanjena osoba će imati osiguranu kartu za utakmicu po povlaštenoj cijeni, i to naravno, u službenom navijačkom sektoru. Uvest ćemo i obiteljske članarine pa će tako svi članovi iste obitelji koji žive u zajedničkom domaćinstvu povoljnije plaćati članarinu po principu: dvije osobe 150kn, tri osobe plaćaju za dvije, četiri za tri itd.
Nakon što Udruga bude i službeno osnovana, otvorit ćemo žiro-račun na koji ćete moći uplatiti svoje članstvo u Udruzi. Članstvo će inače biti jednogodišnje, no, svima koji se učlane do lipnja 2010. će ono vrijediti do kraja sezone 2010/2011 , dakle godinu i pol. 

Budući da želimo biti prepoznati, ne samo auditivno po gromoglasnom navijanju, već i vizualno, krenuli smo u izradu navijačkih majica Bijelih lavova koje ćete moći kupiti u Areni po pristupačnim cijenama.

Sve daljne obavijesti i dalje pratite na Facebookovoj stranici Bijelih lavova, kao i na novoosnovanom forumu http://bijelilavovi.freesmfhosting.com/index.php .

 

Pozdrav od Bijelih lavova!

  Povratak na sve vijesti