Machineseeker postaje glavni sponzor EHF Lige prvaka za muškarce
Objavljeno: 17. 11. 2022 - 12:34

Od početka sezone 2022/2023, Machineseeker Group glavni je sponzor EHF Lige prvaka za muškarce. Vodeći europski operater online tržišta za rabljene strojeve i gospodarska vozila ima veliku izloženost na sve 132 utakmice u europskom premium klupskom rukometnom natjecanju.

S početkom sporazuma, EHF Liga prvaka za muškarce službeno se zove Machineseeker EHF Liga prvaka. EHF FINAL4 Men 2023, posljednji vikend natjecanja i izvanredan vrhunski događaj u Kölnu, bit će nazvan TruckScout24 EHF FINAL4 2023, ističući jedno od vodećih tržišta Grupe.

Od prvog izbacivanja u prvoj rundi, Machineseeker je prikazan s podnim naljepnicama i kao dio LED prisutnosti. Osim toga, brendovi Grupe prikazani su na digitalnim kanalima i na web stranici Machineseeker EHF Lige prvaka.

Sven Schmidt, generalni direktor Machineseekera, može se osvrnuti na uspješan početak sezone: "Izuzmemo li UEFA Ligu prvaka na stranu, EHF Liga prvaka je najvažnije europsko klupsko natjecanje. Naslovno sponzorstvo jača naš profil kao jasnog lidera na europskom tržištu. Naša tržišta su broj jedan u Španjolskoj, Francuskoj, Njemačkoj, Poljskoj, sjevernoj i istočnoj Europi. Ovo savršeno odgovara EHF otisku."

Komentiravši ugovor, David Szlezak, direktor marketinga EHF-a, izjavio je: "Veoma smo sretni što možemo poželjeti dobrodošlicu Machineseekeru kao naslovnom sponzoru EHF Lige prvaka i veselimo se što ćemo zajedno raditi na podizanju natjecanja na višu razinu."

Patrick Ratzke, generalni direktor TruckScout24, rekao je: "Bio sam u Kölnu ove godine kako bih doživio EHF FINAL4 uživo. Za mene je to jedan od najboljih i najuzbudljivijih sportskih događaja u Europi. Jako sam sretan što možemo sponzorirati EHF FINAL4 s TruckScout24, europskim tržištem broj 1 za gospodarska vozila."

Machineseeker je dobro poznat kao sponzor Svjetskog rukometnog prvenstva u Egiptu 2021. godine. Grupa sa svojim tržištima Machineseeker.hr i TruckScout24.com također je najveći sponzor Druge Njemačke nogometne lige i službeni partner Team Germany za Olimpijske igre. Naslovno sponzorstvo EHF Lige prvaka još je jedan veliki sklopljeni posao za Machineseeker Group.

  Povratak na sve vijesti