Slavko Goluža je novi trener PPD Zagreba!
Objavljeno: 17. 11. 2022 - 12:42

Poštovani prijatelji rukometa,

veliko nam je zadovoljstvo da vas možemo obavijestiti kako je novim trenerom rukometnog kluba Prvo plinarsko društvo Zagreb imenovan gospodin Slavko Goluža.

Proslavljenom hrvatskom rukometašu i treneru biti će ovo treći mandat na klupi hrvatskog prvaka, a prva utakmica u Machineseeker EHF Ligi prvaka očekuje ga već u četvrtak 24. studenog kada klub gostuje kod mađarskog Telekom Veszprema.

  • Kao netko tko je svoje ime i prezime napravio u Zagrebu želim se prije svega zahvaliti ljudima u klubu na povjerenju. Posljednjih nekoliko dana proveo sam u intenzivnim razgovorima s Josipom Valčićem i Damirom Bičanićem od kojih sam dobio puno informacija. Za početak se nadam pozitivnom efektu. U ovih mjesec dana koliko je ostalo do kraja prvog dijela sezone pokušat ćemo uvesti neke sitne promjene, pa ćemo vidjeti koliko će to štimati. Situacija nije laka, ali time je i motiv veći a ja imam strašan motiv – kazao je novi trener Goluža te se potom osvrnuo na ekipu koja mu je dana na vođenje.
  • Ekipa je sastavljena od nekih iskusnih igrača koji su prošli puno toga u rukometu, ali i nekih mlađih pred kojima je tek početak rukometne karijere. Moj zadatak je da napravimo jednu sinergiju i pravu atmosferu. Želim da naš najbolji igrač bude naša ekipa. Vremena nema puno, moja prva utakmica biti će već sljedeći četvrtak u Veszpremu. To je klub u kojemu sam poslije Zagreba i Metkovića proveo najljepše trenutke svoje karijere. Osim što imaju sjajnu ekipu, oni imaju ponajbolje navijače u Europi. Nevjerojatna je ta energija koju Veszpremovi navijači šalju svojim igračima i veliki je izazov igrati u takvoj atmosferi. Veselim se toj utakmici, ali moram istaknuti kako me u ovom trenutku jedino interesira naša ekipa. Želim da damo sve od sebe, a za ishod ćemo vidjeti na kraju što će biti. U svakom slučaju niti ja, niti moja ekipa se nećemo unaprijed predati – poručio je novi trener PPD Zagreba Slavko Goluža.

Ugovor između PPD Zagreba i gospodina Slavka Goluže potpisan je do kraja tekuće sezone. 

  Povratak na sve vijesti