Miloš Kos stigao u Zagreb!
Objavljeno: 18. 10. 2022 - 12:45

Miloš Kos službeno je novi član rukometnog kluba PPD Zagreb. Sjajni 20-godišnji reprezentativac Srbije koji je, zajedno sa Stefanom Dodićem, juniorsku reprezentaciju svoje zemlje na ljeto predvodio do bronce na juniorskom Europskom prvenstvu u Portugalu treninzima se priključuje već danas. Kos, koji u PPD Zagreb stiže iz Izviđača, tijekom nedavno zaključenog reprezentativnog tjedna upisao je i prvi nastup za seniorsku vrstu Srbije. A evo što o svemu po dolasku u Zagreb kaže novi 'Lav' – Miloš Kos.

'Nakon par titula u Bosni i Hercegovini evo jedan veliki iskorak za mene. Liga prvaka je ostvarenje sna naravno i moram se iskreno zahvaliti Zagrebu na ukazanoj prilici. Momčad je jako dobra, neke igrače naravno znam bolje, s nekima sam i igrao i vjerujem da ću se dobro uklopiti. U zadnjih par dana se dosta toga dogodilo za mene, prvi put sam i nastupio za seniorsku reprezentaciju i moram reći da sam stvarno presretan i uzbuđen radi svega što slijedi. Ne osjećam neki pritisak, moj cilj je nastaviti rasti kao igrač i čovjek i smatram da je PPD Zagreb sjajna okolina za to', zaključio je Kos.

Dolaskom Miloša Kosa zadovoljan je i trener ZagrebašaIvica Obrvan.

'Radi se o izuzetno mladom igraču koji je na zadnjem juniorskom Europskom prvenstvu pokazao svu raskoš svog talenta. Igrajući u generaciji zajedno sa Stefanom Dodićem bio je jedan od najbolji igrača turnira a u momčadi Ljubuškog već nekoliko godina pokazuje da je riječ o sjajnom talentu. Smatram da je ovo odličan posao od strane uprave kluba jer smo dolaskom Miloša Kosa svi mi višestruko na dobitku. Miloš je igrač budućnosti i Zagreb je s njim dobio sjajnog lijevog vanjskog za narednih nekoliko godina ali smatram da nam on može pomoći već ove sezone i da će bez obzira na proces prilagodbe koji je nužan biti plus za našu momčad i pomoći nam da bolje igramo', rekao je Obrvan

  Povratak na sve vijesti