Nikolić vodi ekipu protiv Kielcea: Ako ponovimo izdanja iz prošlih utakmica imamo se čemu nadati!
Objavljeno: 14. 11. 2023 - 1:03

Nakon nekoliko tjedana pauze rukometna Liga prvaka vraća se u dvorane širom Europe.

Jedan od gradova domaćina u 07. kolu Machineseeker EHF Lige prvaka biti će i naš Zagreb i to u četvrtak 16. studenoga kada će rukometaši istoimenog kluba ugostiti poljsku Industriu Kielce.

Dvoboj hrvatskog prvaka – RK Zagreba – i lanjskog finalista ovog natjecanja na rasporedu je za dva dana u Areni Zagreb, s početkom u 18.45 sati.

Izravan prijenos tog dvoboja možete pogledati na programu Arena Sport televizije, ali mi vas pozivamo ako ste u prilici da dođete do Arene i budete i sami dio rukometnog spektakla.

A priliku da najave ovu utakmicu na prigodnoj su konferenciji za medije imali sportski direktor Damir Bičanić, trener Andrija Nikolić i rukometaš Miloš Kos.

„Dopustite mi da s vama na početku podijelim zadnje informacije vezane za odsustvo trenera Nenada Šoštarića. Naime, on ima problema s leđima i nakon jučerašnjeg pregleda kod specijalista donesena je odluka da će gospodin Šoštarić narednih deset dana provesti na terapijama. Svrha tih terapija jest vidjeti može li se ikako izbjeći operativni zahvat. Dok ne budemo i samo imali više informacija od doktora na snazi je status quo po pitanju trenera Šoštarića kojemu svi mi u klubu želimo što brži oporavak. A dok se trener ne vrati tu je Andrija Nikolić koji već ima iskustvo preuzimanja ekipe u ovakvim situacijama. On se, složit ćete se svi, dokazao i pokazao da zna u one tri utakmice koje je vodio u Ligi prvaka, u kojima smo jako dobro izgledali i u kojima smo uzeli bodove. Andriji želimo svu sreću, svi mu stojimo na raspolaganju i ne očekujemo ništa manje od dva boda od njega i ekipe– kazao je dobro raspoloženi sportski direktor Bičanić te je za kraj dodao da se pobjednička ekipa ne mijenja i da će uz trenera Nikolića na klupi biti i generalni menadžer kluba Božidar Jović.

„Dogodilo se što se dogodilo s trenerom Šoštarićem. Mi tu nemamo puno izbora, pokušat ćemo napraviti najbolje što možemo. Reprezentativno okupljanje nam nije stiglo u najboljem trenutku, budući da smo bili u jako dobrom ritmu prije toga. U tom smo periodu odigrali jednu utakmicu između sebe i imali smo prvenstveno gostovanje u Sesvetama. Pokušali smo iskoristiti te dvije utakmice ne bismo li se vratili u jedan odličan ritam u kojemu smo prethodno bili – kazao je u uvodu trener Nikolić te se potom osvrnuo na našeg sljedećeg protivnika.

„Kielce je jedna odlična ekipa, prepuna sjajnih pojedinaca, vođena od velikog trenera i njihovi rezultati zadnjih godina dovoljno govore o tome o kakvoj je momčadi riječ. Ono što njima ne ide u prilog jest činjenica da su igrali prošli tjedan u Saudijskoj Arabiji na Super Globe turniru i da se nisu imali previše vremena spremati za ovaj susret. Putovanje natrag u Kielce u ponedjeljak, pa u srijedu novo za Zagreb sigurno da će im otežati situaciju i mi ćemo pokušati to iskoristiti. Ono što možemo obećati jest da ćemo učiniti sve da se dobro pripremimo, da odigramo kvalitetnu utakmicu i da budemo na razini većine partija koje smo pružili ove sezone. Svakako se nadamo bodovima – poručio je trener Zagreba Andrija Nikolić.

„Ispred ekipe mogu reći da ćemo dati sve od sebe da odigramo na razini na kojoj smo igrali zadnje utakmice, da nam upravo partije koje smo pružili protiv PSG-a, Kolstada, Aalborga i Szegeda budu nit vodilja kojom ćemo se ravnati. Mišljenja sam da ako možemo biti na toj razini i ako smo u stanju ponoviti takva izdanja imamo se čemu nadati ne samo u četvrtak, nego i u uzvratu tjedan dana kasnije u Kielceu – kazao je lijevi vanjski Zagreba Miloš Kos.

Ulaznice za ovu utakmicu, ali i za cijelu natjecateljsku sezonu 2023. / 2024., osigurao vam je naš generalni sponzor Fresh Corner a iste možete preuzeti na blagajnama Arene Zagreb u sljedećim terminima:

Utorak 14. studenoga 16.00 – 19.00 sati

Srijeda 15. studenoga 16.00 – 19.00 sati

Četvrtak 16. studenoga 17.00 – 19.00 sati

Također, ulaznice možete preuzeti i na nekolicini maloprodajnih mjesta naših partnera INA-e i Tifona na širem području Grada Zagreba.

Maloprodajna mjesta Tifona na kojima možete preuzeti ulaznice:

Lučko

Zagreb Istok

Brezovica

Buzin

Samobor

Zaprešić

Jarun

Jankomir

Maloprodajna mjesta INA-e na kojima možete preuzeti ulaznice:

Jagićeva

Langov trg

Resnik

Miramarska

Heinzelova

Dubrava (Dankovečka)

Važna obavijest je i to da ulaznice za ovu utakmicu nisu numerirane te će gledatelji po dolasku moći zauzeti bilo koje od slobodnih mjesta.

Stoga vas pozivamo da odvojite nešto više svoga vremena i da dođete u Arenu Zagreb barem 45 minuta prije početka susreta kako biste zauzeli najbolje pozicije.

A uz rukometni spektakl na terenu moći ćete se osvježiti u hodnicima Arene Zagreb gdje ćemo vam ponuditi razne bezalkoholne napitke kao i sjajnu točenu pivu.

  Povratak na sve vijesti