Obrvan pred uzvrat s Vardarom: Imamo snage, znanja i mogućnosti da se plasiramo na Final4!
Objavljeno: 30. 08. 2021 - 1:53

Pred rukometašima Prvog plinarskog društva Zagreb je druga uzvratna utakmica četvrtfinala SEHA - Gazprom lige u kojoj 'love' zaostatak od četiri gola. Ulog je velik, Final4 SEHA-Gazprom lige koji je na rasporedu već za ovaj vikend u Zadru.

Spomenuta utakmica protiv rukometnog kluba Vardar 1961 na rasporedu je sutra, u utorak 31. kolovoza u dvorani Sutinska vrela, dok je izravan prijenos dostupan na Arena Sport TV-u.

Početak dvoboja predviđen je za 20.00 sati, a nakon više od godinu dana, odlukom Nacionalnog stožera civilne zaštite, biti će omogućen i ulaz gledateljima uz predočenje EU digitalne COVID potvrde. Pravilo posjedovanja EU digitalne COVID potvrde vrijedi apsolutno za sve osobe unutar dvorane bez iznimki. Besplatne ulaznice će se moći predignuti na ulazu u dvoranu od 19 sati.

Uzvratni dvoboj su najavili pivot ekipe Željko Musa te glavni trener Ivica Obrvan:

  • Analizirali smo igru iz prve utakmice gdje nismo zadovoljni igrom u napadu, a napose završetkom utakmice. S obzirom na sve, smatramo da je rezultatska razlika na kraju ipak previsoka. No, ispred nas je težak zadatak ali napravili smo dobru analizu posljednja tri dana i fokusirali se na ispravljanje nedostataka. Svi skupa ćemo dati svaki atom snage i koncentracije za povoljan rezultat. Smatramo da to možemo i da se možemo nositi s ekipom Vardara te smo uvjereni da imamo snage, znanja i mogućnosti da se plasiramo na Final4 sljedeći vikend u Zadar. - izjavio je trener Obrvan
  • Nismo zaslužili ovaj poraz od četiri razlike i mislim da smo svojim greškama poklonili protivniku toliku razliku pred uzvrat. Dosta dobro smo se pripremili i vidjeli smo što smo loše radili i što možemo i moramo puno bolje. Obrana je bila odlična, premda sigurno ima još mjesta za napredak. Svakako moramo bolje odigrati fazu napada te biti hrabriji i odvažniji. Ovo je dostižan rezultat i ova ekipa to može nadoknaditi. - zaključio je Musa
  Povratak na sve vijesti