Obrvan uoči Porta: Pobjeda nam treba zbog bodova, ali i zbog samopouzdanja!
Objavljeno: 26. 09. 2022 - 12:54

Nakon uvodna dva poraza na otvaranju sezone, rukometaši Prvog plinarskog društva Zagreb prve će bodove u ovogodišnjem izdanju Machineseeker EHF Lige prvaka tražiti u srijedu, 28. rujna kada im u goste dolazi FC Porto.

Dvoboj hrvatskog i portugalskog prvaka na rasporedu je u 18.45 sati, uz izravan prijenos na programu ArenaSport televizije.

Dva dana uoči utakmice, na prigodnoj konferenciji za medije susret su najavili trener Ivica Obrvan i rukometaš Luka Lovre Klarica.  

  • Protiv momčadi Porta možemo i moramo tražiti dobar rezultat. I protiv Magdeburga smo u prvom dijelu dobro stajali međutim u drugom nismo uspjeli ispratiti tempo. Naš veliki problem u ovom trenutku su mladost i rotacija vanjske linije. Prednosti su nam krila, pivoti i obrambena linija međutim kada je riječ o vanjskoj liniji jednostavno moramo biti spremni na povremene oscilacije. Nadam se da ćemo protiv Porta u srijedu izgledati puno bolje i da ćemo uz dodatni angažman doći do pozitivnog rezultata koji bi nam jako puno značio što zbog prvih bodova, što i zbog samopouzdanja igrača u sve ono što radimo – poručio je na konferenciji za medije trener PPD Zagreba Ivica Obrvan.
  • Nismo ponovno otvorili dobro sezonu Lige prvaka. Ne možemo se vaditi na povrede, mladi jesmo ali meni je, primjerice, ovo već treća sezona i smatram da bih morao izgledati malo sigurnije i dat ću sve od sebe da tome tako i bude u utakmicama koje slijede. Moramo složiti i obranu i napad, nije bilo najbolje u prve dvije utakmice međutim znamo što nam je činiti i sigurno da ćemo dati sve od sebe i nadati se pozitivnom rezultatu – dodao je desni vanjski hrvatskog prvaka Luka Lovre Klarica.
  Povratak na sve vijesti