PPD Zagreb dočekuje Sesvete kao uvod pred put u Magdeburg
Objavljeno: 16. 09. 2022 - 3:30

U subotu u 17.30 sati, rukometaši PPD Zagreba u Kutiji šibica u drugom kolu Paket 24 Premijer lige dočekuju rukometni klub Sesvete. Nakon uspješnog starta u domaćem prvenstvu protiv KTC-a iz Križevaca i poraza u prvom kolu Machineseeker EHF Lige prvaka protiv GOG-a, momčad Ivice Obrvana tražit će dobru igru i sigurnu pobjedu kao uvertiru za ono što slijedi za par dana a to je ogled drugog kola Lige prvaka u kojem 'Lavovi' gostuju kod njemačkog prvaka Magdeburga.

Utakmicu protiv Sesveta, koje su u prvom kolu slavile kući protiv Osijeka (37:29) najavili su trener Ivica Obrvan i mladi Stefan Dodić.

Ivica Obrvan, trener PPD Zagreba:
Dobrodošla utakmica protiv Sesveta koja će nam malo odvratiti misli od poraza protiv GOG-a i u kojoj ćemo imati priliku pripremiti se za ono što slijedi u Njemačkoj. Sesvete su trenutno treća momčad hrvatskog prvenstva i zbog toga očekujem od svih onih koji će dobiti priliku u subotu puni angažman. S početkom EHF Lige prvaka ulazimo polako u taj ritam u kojem igramo dvije utakmice tjedno i važno je ući u svaki susret na pravi način i s pravim pristupom.

Stefan Dodić, igrač PPD Zagreba:

Slijedi utakmica protiv Sesveta koja će zasigurno poslužiti kao dobra priprema za utakmicu s Magdeburgom. Kao što je i trener naglasio, važno je da uđemo u susret na pravi način i odigramo kako najbolje znamo kao uvod za put u Njemačku. Važna utakmica za nas.

  Povratak na sve vijesti