Sirotić pred Sesvete: ‘Čeka nas jako dobra utakmica protiv treće momčadi Hrvatske!’
Objavljeno: 03. 04. 2023 - 11:12

U zaostalom susretu trećeg kola Paket 24 Premijer lige za prvaka, rukometni klub PPD Zagreb će u srijedu (19.00 sati) gostovati kod Sesveta.

Zagrebaši su u zadnjih mjesec dana nanizali četiri pobjede u domaćem prvenstvu i Kupu, i sigurno je kako će trener Slavko Goluža i njegova momčad nove bodove tražiti i u Sesvetama. Momčad Sesveta je, s druge strane, u zadnjih nekoliko dana slavila protiv Poreča i Gorice, čime su igrači Silvia Ivandije zasigurno isprali gorak okus nakon eliminacije u četvrtfinalu EHF Europskog Kupa gdje je bolji bio norveški Naerbo. Bez obzira na ispadanje, Sesvećani su sjajnim izdanjem u Norveškoj dokazali kako si protiv njih nitko ne može dozvoliti opuštanje.

Utakmicu u Sesvetama najavili su trener Slavko Goluža, te igrač Karpo Sirotić koji je u redove PPD Zagreba stigao upravo iz Sesveta.

Slavko Goluža, trener PPD Zagreba:

Za početak zaista čestitam Sesvetama na svemu što su napravili ove sezone. Maksimalno respektiramo njihov uspjeh, međutim mislim da je bez obzira sve na nama. Imaju sjajnu momčad, jako dobrog trenera i morat ćemo dati sve od sebe u srijedu u Sesvetama.
 

Karpo Sirotić, igrač PPD Zagreba:

Očekuje nas sigurno jedna jako dobra utakmica. Radujem se povratku u sesvetsku dvoranu, i zaista očekujem da će biti ispunjena do zadnjeg mjesta. Sesvete imaju iza sebe jednu zavidnu sezonu, pokazali su to čak i na europskoj razini, te smatram da su zaista treća momčad Hrvatske u ovom trenutku. Ponavljam, očekujemo dobru, tvrdu utakmicu, ali na nama je da u srijedu u Sesvetama pokažemo zašto smo prvi.

  Povratak na sve vijesti