Spojili se dvostruki prvaci Europe! PPD Zagreb potpisao Timura Dibirova!
Objavljeno: 18. 07. 2022 - 1:43

Ono o čemu se proteklih tjedana spekuliralo po brojnim makedonskim i hrvatskim sportskim medijima sada je dobilo i službenu potvrdu.

Najnovije pojačanje rukometnog kluba Prvo plinarsko društvo Zagreb stiže nam iz redova skopskog Vardara.

Nakon Crnogorca Vuke Borozana, Slovenca Aljaža Panjtara, Srbina Milana Milića, dres najtrofejnijeg hrvatskog kluba odjenuti će i proslavljeni bivši reprezentativac Rusije Timur Dibirov

Dvostruki prvak Europe sa makedonskim Vardarom dolazi nam na poziciju lijevog krila gdje će mu konkurenciju praviti povremeni hrvatski reprezentativac Davor Ćavar i netom pristigli dvostruki prvi strijelac Paket24 Premijer lige Gabriel Buvinić.

Ovaj sjajni 38-godišnjak potpisao je jednogodišnji ugovor s najboljim hrvatskim klubom.

  • Jako sam sretan što dolazim u Zagreb, klub bogate povijesti i klub iz čijih su redova iznikla brojna velika imena hrvatskog i europskog rukometa. Očekujem velike stvari u Zagrebu, znam da ću davati sve od sebe na svakom treningu i utakmici i mislim da zajedno možemo ostvariti dobre rezultate. S nekim igračima sam igrao ranije, poput Borozana i Čupića, protiv nekih sam se također nadmetao, a neke ću tek upoznati. Smatram da je roster Zagreba dobro posložen i da je idealan spoj mladosti i iskustva. Mislim da naša ekipa ima što za dokazati i da ćemo mnoge ove sezone ugodno iznenaditi – poručio je proslavljeni ruski rukometaš Timur Dibirov.
  Povratak na sve vijesti