Srna i Goluža uoči otvaranje sezone: Kompletni smo, zdravi smo i jedva čekamo da sve krene!
Objavljeno: 07. 09. 2023 - 9:47

Nakon dvomjesečnih priprema rukometaši Zagreba sutra otvaraju novu natjecateljsku sezonu.

S početkom u 18.00 sati u svojoj će Kutiji šibica odmjeriti snage s rukometašima Moslavine u sklopu 01. kola Paket24 Premijer lige.

A evo što o tome imaju za reći trener Slavko Goluža i rukometaš Zvonimir Srna.

  • Puno smo toga odradili od početka priprema, a ono što zbog nekih okolnosti nismo uspjeli sada pokušavamo popraviti. Što se Moslavine tiče prema njima osjećamo sav respekt i poštujemo svakog protivnika. Ipak, moram reći kako se osjeća jedna pozitivna nervoza kako nam se približava otvaranje Lige prvaka s THW Kielom. Puno smo trenirali, ali sada želimo vidjeti gdje smo i kako stojimo. Dvoboj s Moslavinom nam treba poslužiti kao nekakva uvertira za Kiel, probat ćemo koliko je to moguće rotirati sve igrače, pokušat ćemo dati neku manju minutažu igračima koji su do sada trenirali odvojeno. Iskoristit ćemo tu utakmicu i da isprobamo neke varijante u našoj igri koje će nam možda trebati protiv Kiela sljedeći tjedan – poručio je trener Zagreba Slavko Goluža.
  • Mislim da smo odradili kvalitetne pripreme i da smo se nakon Vlašića i Doboja počeli dobro uigravati za početak kako hrvatskog prvenstva tako i Lige prvaka. Utakmice domaćeg prvenstva nam uvijek dobro dođu za pripremu za Ligu prvaka, pa ćemo tako i sutra dvoboj s Moslavinom pokušati iskoristiti da se što bolje spremimo za Kiel. Mislim da je trenutno najbitnije da smo se kompletirali, da smo svi zdravi i da treniramo s maksimalnom voljom i entuzijazmom. Osobno sam zadovoljan s pripremama, radio sam po posebnom programu da riješim taj problem sa zadnjom ložom i mislim da će to sada biti kako treba. Hvala našoj liječničkoj službi i kondicijskom treneru koji su mi pomogli da budem tu gdje jesam. Super se osjećam i iskreno sam jedva čekao da se priključim ekipi. Zdravi smo, kompletni smo i jedva čekamo da ovo sve krene – poruka je našeg Zvonimira Srne.
  Povratak na sve vijesti