Srna pred Pick Szeged: Na papiru su favoriti, ali se mi nećemo predati i možemo ih pobjediti!
Objavljeno: 15. 02. 2022 - 3:09

Nakon već standardne zimske pauze rezervirane za reprezentativna natjecanja, nastavlja se natjecanje EHF lige prvaka. U 11. kolu rukometaši Prvog plinarskog društva Zagreb će ugostiti mađarski Pick Szeged u četvrtak, 17. veljače. Spomenuta utakmica se igra u Areni Zagreb od 20:45 sati, a izravan prijenos je kao i sve utakmice ove sezone na Arena Sport televiziji.

Besplatan ulaz je za gledatelje s EU digitalnom Covid potvrdom, ali i za sve one koji ju nemaju po cijeni od 70 kuna organizirano je testiranje brzim antigenskim testom od 19:30 sati na platou Arene Zagreb.

Na prigodnoj konferenciji za medije svoje mišljenje pred utakmicu su dali glavni trener Ivica Obrvan, te lijevi vanjski ekipe Zvonimir Srna.

  • Nastavljamo s Ligom prvaka nakon, za nas klupske trenere, problematičnog perioda poslije reprezentativnih natjecanja. Ovo europsko natjecanje je još bilo i specifičnije zbog silnih izolacija te izostanaka s treninga. Osjećam da smo posljednje treninge malo bolje profunkcionirali kao cjelina. Igramo vrlo tešku utakmicu protiv jedne ekipe koja je fizički izuzetno dominantna. Igraju puno na kružnog napadača što iziskuje izrazitu potrošnju i snagu na postavljenu obranu. Oni su ekipa koja praktički svaku godinu konkurira za Final4 Lige prvaka i svakako je pred nama težak zadatak. Maksimalno smo motivirani i angažirani napraviti iznenađenje protiv jedne takve ekipe. Nadam se da ćemo biti maksimalno spremni odigrati jednu dobru utakmicu. Želim da budemo zadovoljni kako smo se se predstavili na tragu čega možemo tražiti povoljan rezultat. - izjavio je glavni trener Obrvan
  • Nakon što smo se skupili po završetku određenih problema s koronom, izolacijama itd. mislim da smo napokon uhvatili određeni ritam. Već smo neko vrijeme skoncentrirani na ovu utakmicu. Može nam puno toga dobrog donijeti pogotovo nas približiti cilju, a to je prolazak skupine. Ne bježimo od toga da su oni na papiru favoriti, no dolaze u Arenu, dolaze kod nas. Nećemo se predati, dat ćemo sve od sebe i ja sam zaista uvjeren da ih možemo pobjediti. - izjavio je Srna
  Povratak na sve vijesti