Veselin Vujović novi je trener Prvog plinarskog društva Zagreb!
Objavljeno: 21. 09. 2014 - 7:37

21.09.2014.

Proslavljeni rukometaš i nekada najbolji igrač svijeta Veselin Vujović novi je trener prve momčadi rukometnog kluba Prvo plinarsko društvo Zagreb. U nedjelju, 21. rujna na izvanrednoj konferenciji za medije Uprava rukometnog kluba Prvo plinarsko društvo Zagreb na čelu s direktorom Antom Ančićem i glavnim menadžerom Božidarom Jovićem predstavila je novog šefa struke hrvatskog rukometnog prvaka.

Kao igrač olimpijski i svjetski pobjednik s reprezentacijom Jugoslavije te trostruki osvajač Lige prvaka s Metaloplastikom i Barcelonom, Veselin Vujović dolazi na klupu najtrofejnijeg hrvatskog kluba nakon što je to mjesto napustio Boris Dvoršek.

  • Velika mi je čast što sam postao trener ovdje u Zagrebu. Ovo je za mene jedan veliki izazov prvenstveno zato što u meni još uvijek ima puno adrenalina i što osjećam glad za titulama. Zagreb je klub bogate povijesti kroz koji su prošli mnogi brojni igrači i treneri i mislim da bi svakom treneru trebala biti čast raditi u ovako velikom klubu. Nekada davno gospodin Zoran Gobac pokušao me kao igrača dovesti u Zagreb iz Barcelone. Tada su to poremetili neki ružni događaji, ali evo me sada napokon sam stigao pa makar i kao trener. Zagreb ima mladu i potentnu ekipu, a ja sam trener koji je već dokazao da može i zna postići rezultat s mladim igračima. Iskreno vjerujem da će ova suradnja biti i uspješna i dugoročna – poručio je na konferenciji za medije trener rukometnog kluba Prvo plinarsko društvo Zagreb Veselin Vujović.


Trener  Veselin Vujović svoju će premijeru na klupi PPD Zagreba imati u srijedu, 24. rujna kada u Kutiju šibica dolazi prvak Srbije Vojvodina. Početak te utakmice predviđen je za 18.00 sati.

IMG_4495

  Povratak na sve vijesti