PPD Zagreb i Automobil Lončar potpisali dvogodišnji sponzorski ugovor!
Objavljeno: 23. 09. 2014 - 4:45

23.09.2014.

Rukometni klub Prvo plinarsko društvo Zagreb u utorak, 23. rujna na prigodnoj je konferenciji za medije u svoju sportsku obitelj primilo tvrtku Automobil Lončar d.o.o. 

Svečano potpisivanje ugovora održalo se u salonu automobila Lončar u Varaždinu, a direktor rukometnog kluba PPD Zagreb Ante Ančić i voditelj prodaje Automobila Lončar Romano Puček pred okupljenim novinarima potpisali su dvogodišnji sponzorski ugovor.

  • Rukometni klub Prvo plinarsko društvo Zagreb i tvrtka Automobil Lončar d.o.o. na mnogo su načina predodređeni na suradnju koju danas i službeno potvrđujemo. I jednu i drugu instituciju na svojem području djelovanja obilježavaju dvije karakteristike – tradicija i uspjeh. Siguran sam da ćemo imati dugogodišnju uspješnu suradnju i da ćemo nastaviti s pobjedama kako na poslovnom tako i na privatnom planu – kazao je na konferenciji za medije direktor prodaje Automobila Lončar d.o.o. gospodin Romano Puček.


Automobil Lončar d.o.o. također je u auto branši tvrtka velikih uspjeha, ali i tradicije. Punih osam desetljeća iskustva u servisu motornih vozila, da bi na toj tradiciji uglednog obrta ‘‘Autoservis Lončar’‘ nastala 1990. godine današnja tvrtka Automobil  Lončar  d.o.o. , kao koncesionar za vozila marke Peugeot, Fiat, Alfa i Lancia. Otkako je 2004. godine otvoren novi prodajno – servisni centar za Peugeot vozila na cca 2. 200 kvadratnih metara,liderska je uloga zapečaćena na nekoliko razina. Automobil Lončar je u Sjeverozapadnoj Hrvatskoj već petu godinu uvjerljivo vodeći prodavatelj motornih vozila, a također je u Peugeot grupaciji koncesionar s najboljim poslovnim rezultatima u Hrvatskoj!

IMG_4674 IMG_4630

 

  Povratak na sve vijesti