Vujović uoči debija: Moramo pobjeđivati u svakoj utakmici počevši od Vojvodine pa nadalje!
Objavljeno: 23. 09. 2014 - 5:11

23.09.2014.

Rukometaši Prvog plinarskog društva Zagreb u srijedu, 24. rujna u svojoj će Kutiji šibica ugostiti rukometni klub Vojvodinu. Ogleda hrvatskog i srpskog rukometnog prvaka odigrat će se u sklopu 04. kola SEHA Gazprom South Stream lige. Početak susreta predviđen je za 18.00 sati, a ulaz je slobodan.

Na prigodnoj konferenciji za medije utakmicu s Vojvodinom najavili su trener rukometnog kluba Prvo plinarsko društvo Zagreb Veselin Vujović i desni vanjski Luka Stepančić.

  • Odradio sam tek dva treninga s mojim zagrebašima i moram biti iskren i reći kako je još uvijek rano za neku dublju analizu. Ono što se da zamijetiti na prvu jest da im nedostaje agresivnosti. Pokušat ću od njih napraviti ekipu koja će igrati puno agresivnije u obrani, a opet dosta discipliniranije u napadu. Materijal za dobar rad imam i iskreno se nadam da će ova suradnja biti i duga i uspješna. Što se tiče naših sutrašnjih protivnika mogu reći da nas očekuje teška utakmica. Vojvodina je prvak Srbije i pokazala je i lani, ali i ove sezone da je spremna na tvrde utakmice i da će svakome pružiti dobar otpor. Kao domaćin i u skladu s našim renomeom mine bježimo od uloge favorita i sve osim pobjede bi bilo neprihvatljivo. Mi izuzetno držimo do natjecanja kao što je SEHA GSS liga i naša je želja izboriti plasman na Final Four i četvrtu godinu zaredom. Da bi to ostvarili moramo pobjeđivati u svakoj utakmici počevši od Vojvodine – poručio je trener Prvog plinarskog društva Zagreb Veselin Vujović.
  • Obzirom da smo razočarali prvenstveno sami sebe, a onda i sve naše navijače poprilično lošim pristupom i porazom protiv Tatrana, smatram da je vrijeme da se u svojoj dvorani pokažemo u pravom svjetlu. Odradili smo s novim trenerom tek dva trening, ali već sada su vidljive neke novine. Puno se pažnje posvećuje detaljima, svakom dodavanju i šutu. Recept za pobjedu protiv Vojvodine je pristup kakav smo pokazali u Brestu. Kombinacija takvog pristupa i nekih novih taktičkih elemenata trebala bi biti dobitna kombinacija ne samo protiv Vojvodine već i u nastavku sezone – zaključio je Luka Stepančić.


IMG_4645

 

Utakmica s Vojvodinom na rasporedu je u Kutiji šibica u 18.00 sati, a ulaz je slobodan.

  Povratak na sve vijesti