Zagrebaši se pridružili humanitarnoj akciji “Lovorike za Lovorku”
Objavljeno: 05. 12. 2014 - 2:37

05. 12. 2014.

Rukometaši Prvog plinarskog društva Zagreb odazvali su se humanitarnoj akciji „Lovorike za Lovorku“ te će u subotu, 06. prosinca 2014. godine i sami nazočiti hvalevrijednoj akciji koja će se održati u IX. gimnaziji, Dobojska 12, Zagreb u trajanju od 9 do 15 sati.

Humanitarnu akciju organiziraju prijatelji, poznanici i suradnici Lovorke Hančić, zajedno sa Udrugom “Cure puce s Trešnjevke” i Volonterskim klubom IX. zagrebačke gimnazije kako bi pomogli prikupljanju novčanih sredstava potrebnih za nastavak liječenja teško oboljele majke petero djece, Lovorke Hančić.

Prvoj humanitarnoj akciji pridružile su se brojne tvrtke, udruge i pojedinci koji će osigurati prodajni sajam, te prikupljena novčana sredstava uplatiti na namjenski račun udruge „Cure puce s Trešnjevke“.

Rukometaši Prvog plinarskog društva Zagreb za tu će priliku donijet te na aukciji ponuditi potpisani dres kapetana Zlatka Horvata, kao i dresove Marka Kopljara (PSG) odnosno najboljeg svjetskog rukometaša Nikole Karabatića (Montpellier).

Uz prodajni program, osiguran je i prigodan program za djecu i roditelje, te uz predstavu za djecu Laboratorija zabave – „Vilko i dlakavi čovjek“, Red čuvara grada Zagreba koji će održati prezentaciju oružja i viteških borbi. Potom zanimljiv humanitarni Kviz te sama Lovorka Hančić koju će s posjetiteljima podijeliti svoja iskustva.

Životna priča Lovorke Hančić, poduzetnice, supruge i majke petero djece poznata je hrvatskoj javnosti od rujna ove godine nakon što joj je pripisan generički lijek od kojeg trpi teške nuspojave. Sa željom da joj pomognu njezini najbliži, prijatelji i suradnici odlučili su nizom humanitarnih akcija pomoći joj u njezinoj borbi.

Pozivamo vas da nas posjetite, u subotu 6. prosinca!

Svi koji nisu u mogućnosti doći u subotu, a žele pomoći, mogu izvršiti direktnu uplatu na namjenski račun udruge „Cure puce s Trešnjevke“ u  Privrednoj banci Zagreb d.d.: HR84 2340 0091 5106 8913 3.

Lovorike za Lovorku

 

  Povratak na sve vijesti