Okupili se Lavovi! PPD Zagreb krenuo sa zimskim pripremama!
Objavljeno: 10. 01. 2017 - 1:00

Nakon zasluženog zimskog odmora prva momčad rukometnog kluba Prvo plinarsko društvo Zagreb okupila se kako bi započela sa zimskim dijelom priprema.

U ponedjeljak 09. siječnja trener hrvatskog prvaka Silvio Ivandija u sportskoj dvorani Kutija šibica na prozivci je dočekao desetoricu igrača prve momčadi kojima se pridružio i dio kadeta rođenih 1998. godine.

Povratak Pavlovića i priključenje kadeta!

Zimski dio priprema tako će odraditi Josip i Tonči Valčić, Leon Šušnja i Igor Vori, Stefan Vujić i Josip Ereš, Lovro Šprem i Dobrivoje Marković te rekonvalescent Domagoj Pavlović i vratar Arian Jović.

Iz redova druge momčadi najtrofejnijeg hrvatskog kluba njima će se pridružiti Vito Bahtijarević i Leon Strbad, Filip Turčić i imenjak mu Curiš, pivoti Marko Račić i Adrian Miličević, vratari Ivan Panjan i Vladimir Gošić, kao i Bruno Negran te Daniel Vusić.

Desetorica odsutna zbog Svjetskog prvenstva u Francuskoj!

Zbog reprezentativnih obveza treneru Ivandiji, s kojim će u Poreč krenuti i stručni stožer u sastavu Vladimir Jelčić, Mario Kelentrić, Bojan Golub, Luka Panza, Damir Kajba i Slobodan Škorić, na raspolaganju neće biti hrvatski reprezentativci Tin Kontrec, Zlatko Horvat, Ivan Stevanović, Stipe Mandalinić, Luka Šebetić i Lovro Jotić, slovenski reprezentativni trio David Miklavčić, Darko Cingesar i Matevž Skok, kao i reprezentativac Makedonije Velko Markoski.

Pripreme počinju Memorijalnim turnirom „Zvonimir Škerl“

Prvi dio zimskih priprema najbolji hrvatski rukometaši odradit će u Poreču u periodu od 13. do 22. siječnja. Uz svakodnevne treninge hrvatski rukometni prvaci sudjelovat će i na 25. Izdanju Memorijalnog turnira „Zvonimir Škerl“ koji se održava u Rijeci u subotu 14. siječnja. Osim PPD Zagreba na turniru će se natjecati rukometni klubovi Zamet, Riko Ribnica (SLO) i MRK Kozala.

Što se igračkog kadra tiče u odnosu na prvi dio sezone klub je napustio Igor Vujić kojemu je istekao ugovor. 

  Povratak na sve vijesti