Vlado Matanović novi je igrač PPD Zagreba!
Objavljeno: 05. 12. 2019 - 12:32

Uprava rukometnog kluba Prvo plinarsko društvo Zagreb potpisala je trogodišnji ugovor s Vladom Matanovićem. Ovaj 24-godišnji rukometaš novo je pojačanje Zagreba od ljeta 2020. na poziciji desnog krila, a u klub dolazi iz slovenskog Gorenja Velenja.

Matanović je zabljesnuo u nacionalnom dresu u prijateljskim susretima protiv Njemačke, odigranima u listopadu. Time je zasigurno učvrstio svoju poziciju u momčadi izbornika Line Červara za nadolazeće Europsko prvenstvo.

Vlado Matanović jedno je u nizu pojačanja RK PPD Zagreba za nadolazeću sezonu, nakon već objavljenog potpisa Miloša Božovića te zasad usmenog dogovora s Todorom Jandrićem.

  • Svako dijete u Hrvatskoj zna koliko je PPD Zagreb velik klub i svakom mladom rukometašu je san jednom zaigrati u Zagrebu tako da je to jedan od razloga zašto sam se odlučio doći tu. Nadalje, poznat je i priznat klub širom Europe što daje dodatnu motivaciju i draž, tako da će mi biti čast nositi taj dres. Od početka mojih rukometnih koraka pratim klub, tako da znam trenutno stanje, trenere i igrače među kojima imam i prijatelja. Izazov je sada preda mnom da opravdam povjerenje što je bolje moguće, te dam sve od sebe za boljitak kluba i budućih rezultata - izjavio je Vlado Matanović po potpisivanju ugovora

  Povratak na sve vijesti