Aljaž Panjtar nova je snaga među vratnicama PPD Zagreba!
Objavljeno: 18. 06. 2022 - 11:29

Uprava najtrofejnijeg hrvatskog kluba sklopila je dogovor sa slovenskim čuvarom mreža, sjajnim 30-godišnjim Aljažom Panjtarom.

Povremeni slovenski reprezentativac rodio se 20.08.1991. u Kranju, a u karijeri je branio boje Škofje Loke, RK Radovljice, RK Cerklje, RK Urbanscape Loke, kao i perjanica slovenskog rukometa, Celja Pivovarne Laško te Gorenje Velenja iz kojega nam i dolazi.

  • Zahvalio bih se rukometnom klubu Prvo plinarsko društvo Zagreb na ukazanom povjerenju, zaista mi je čast biti u ovom kolektivu. Zagreb je veliko ime u Europi, a smatram da klub ima i sjajnu prvu ekipu. Za mene je ovo svakako korak naprijed u karijeri, a posebno me veseli što ću opet nastupati i u rukometnoj Ligi prvaka. Neke igrače poznajem od ranije, protiv nekih sam igrao, a siguran sam da ću se sa svima sjajno uklopiti. Osobno vjerujem u predan rad i maksimalnu borbu do kraja. Vjerujem da ćemo u sezoni koja je pred nama ispuniti sve klupske ciljeve i pritom igrati dobar rukomet. Od sebe očekujem da doprinesem ekipi svojim obranama, da svaki put dam svoj maksimum na terenu i da iz dana u dan budem sve bolji – poručio je novi čuvar mreže PPD Zagreba Aljaž Panjtar.
  Povratak na sve vijesti