Milan Milić zaoštrava konkurenciju na desnom vanjskom: Zagreb je korak naprijed u mojoj karijeri!
Objavljeno: 14. 06. 2022 - 3:39

Novi desni vanjski rukometnog kluba Prvo plinarsko društvo Zagreb je reprezentativac Srbije Milan Milić.

Ovaj 24-godišnjak potpisao je ugovor s najtrofejnijim hrvatskim klubom na period na od tri godine, a prije dolaska u PPD Zagreb nastupa je za RK Metaloplastiku i francuski HBC Nantes.

  • Moj prvi klub je bio Metaloplastika. Tamo sam proveo tri sezone, igrao u SEHA Gazprom ligi i bio drugi strijelac grupne faze natjecanja. Kasnije sam prešao u redove HBC Nantesa u kojemu sam proveo dvije sezone i u tom razdoblju osvojio nacionalni kup te sudjelovao na Final4 turniru EHF Lige prvaka. Sretan sam i ponosan na razdoblje koje sam proveo i u Metaloplastici i u Nantesu. Imao sam priliku učiti i raditi s veličinama poput Kire Lazarova i to je puno utjecalo na moj igrački i ljudski razvoj. Dolaskom u Zagreb smatram da sam napravio još jedan veliki korak naprijed u mojoj karijeri. Smatram da je ovakav klub, koji ima sjajne igrače i odličan trenerski kadar, pravo mjesto za mene gdje ću još više napredovati – kazao je za službenu stranicu kluba naš novi desni vanjski Milan Milić.

Milan je za reprezentaciju Srbije nastupio na Svjetskom prvenstvu u Njemačkoj 2019. godine, a ove će sezone braniti boje svoje zemlje na Mediteranskim igrama u Alžiru koje su na rasporedu od 25. lipnja do 06. srpnja.

  Povratak na sve vijesti