Ćavar i Goluža uoči Vinkovaca: Respekt prema protivniku i prilika da mlađi pokažu što znaju!
Objavljeno: 28. 03. 2023 - 11:53

Rukometaši Prvog plinarskog društva Zagreb u srijedu, 29. ožujka otputovati će u Vinkovce gdje će istoga dana odmjeriti snage s rukometašima Bjelin Spačve.

Dvoboj aktualnog drugoligaša i najboljeg hrvatskog kluba odigrati će se u sklopu četvrtfinala Kupa Hrvatske, a bolji iz ovog susreta izboriti će plasman na Final Four turnir koji se krajem mjeseca svibnja održava u Poreču.

Dan uoči puta utakmicu su za službene stranice kluba najavili trener Slavko Goluža i rukometaš Davor Ćavar.

  • Maksimalan respekt prema jednoj dobroj ekipi u kojoj igra dosta mladih i potentnih igrača. Mi jesmo favoriti i očekujem od onih igrača koji se nađu u sastavu da maksimalno ozbiljno odrade svoje zadatke. Cilj je plasman na završnicu kupa, ali i krajnja posvećenost detaljima koje ću staviti pred igrače – kratko je poručio trener Slavko Goluža.
  • Spačva je trenutno prva u drugoj ligi i to treba respektirati. Zadržali su dosta mladih igrača od prošle sezone, a tomu su pridodali i neke iskusnije i po svemu sudeći vratit će se u prvoligaško društvo. Od uloge favorita ne bježimo, a siguran sam da je i ovo prilika da neki od nas koji su možda imali nešto manju minutažu u dosadašnjim utakmicama pokažu što znaju – dodao je Davor Ćavar
  Povratak na sve vijesti