Yoel Cuni Morales novi igrač PPD Zagreba
Objavljeno: 27. 03. 2023 - 10:27

Rukometni klub PPD Zagreb doveo je novo pojačanje za sljedeću sezonu. Riječ je o 36-godišnjem desnom vanjskom s kubanskom putovnicom – Yoel Cuni Moralesu. Morales u redove Zagrebaša stiže iz skopskog Vardara 1961, a ugovor je potpisao na dvije sezone.

Yoel Cuni Morales profesionalnu karijeru započeo je još u sezoni 2004/05 u kubanskoj Havani, da bi nakon osam sezona odlučio krenuti put Europe. Prva stanica je Portugal, i to redom Artistica de Avanca, Madeira i onda četiri sezone u Portu. Nakon toga provodi dvije sezone u francuskom Ivryu, te jednu sezonu u Dunkerqueu, poslije čega stiže u makedonsku prijestolnicu gdje za Vardar 1961 nastupa posljednje dvije sezone.

''Dolazim u klub koji je već dugi niz godina prisutan na najvećoj rukometnoj pozornici – u EHF Ligi prvaka. Moj osobni cilj je naravno davati sve od sebe na svakom treningu i u svakoj utakmici, te na taj način pomoći klubu da ostvari svoje ciljeve. Veseli me i što ću ponovno dijeliti svlačionicu sa bivšim suigračem Timurom Dibirovim koji je sjajan primjer vrhunskog profesionalca i osobe koja je uvijek spremna pomoći!'', zaključio je Yoel Cuni Morales

Photo credit: seha-liga.com

  Povratak na sve vijesti