Ćavar pred Goricu: Odlični su i moramo ih ozbiljno shvatiti!
Objavljeno: 25. 02. 2022 - 1:14

U Kutiju šibica u sklopu 2. kola Paket24 Lige za prvaka dolazi rukometni klub Gorica. Utakmica je po rasporedu u subotu, 26. veljače s početkom u 17.30 sati. Ulaz je slobodan uz predočenje EU digitalne Covid potvrde, dok je izravan prijenos osiguran na You Tube kanalu HRS-a.

Dvoboj su najavili Davor Ćavar te glavni trener Ivica Obrvan.

  • Nosio sam dres Gorice jako dugo i odlično poznajem ekipu. Vrlo su kvalitetni i vodi ih vrhunski trener. Širinu imaju, no načeti su ozljedama u posljednje vrijeme. Okosnica ekipe su im vanjski igrači Novak, Laljek i Bura. Dobri su u tranziciji ali i u obrani. Moramo se dobro pripremiti ali ih i ozbiljno shvatiti jer smo vidjeli u posljednjoj utakmici protiv Nexe-a da je bilo gusto. Uz dužan respekt, i ako mi budemo pravi te dobro odigramo zadatke koje će trener staviti pred nas, ne sumnjam u našu pobjedu. - izjavio je Ćavar
  • Ekipa Gorice je vrlo dobra ekipa koja je to pokazala u ranijim utakmicama igrajući protiv nas ali svakako potvrdila prošlo kolo kada su u Našicama tijesno u samoj završnici izgubili od ekipe Nexe-a. Moramo biti maksimalno ozbiljni i fokusirani. Igrati ćemo u nešto izmješanom sastavu s obzirom na napornu utakmicu i putovanje pred dva dana u EHF Ligi prvaka. Ali očekujem da će igrači iz te skupine, ali i oni što nisu putovali u Skoplje biti dovoljno motivirani i kvalitetni da pružimo dobru igru i ubilježimo pobjedu. - izjavio je Obrvan.
  Povratak na sve vijesti