Druga pobjeda u Doboju, pala je i domaća Sloga!
Objavljeno: 27. 08. 2022 - 10:05

Nakon uvjerljive pobjede nad slovačkim prvakom Tatranom, PPD Zagreb još je jednom slavio, a ovog puta to je bilo još i uvjerljivije.

U trećoj utakmici skupine A 53. izdanja TV turnira šampiona u Doboju hrvatski prvak svladao je domaćina turnira, RK Slogu, rezultatom 19:42 (7:21).

Od samog početka utakmice, momčad Ivice Obrvana preuzela je inicijativu, a to se nastavilo i kroz ostatak utakmice. Već nakon 30 minuta igre, rezultat je bio 21:7 za našu momčad. Isti broj golova Zagrebaši su zabili i u drugom poluvremenu, njih 21, dok je domaća Sloga u drugih pola sata igre pogađala mrežu Zagreba 12 puta.

Bila je ovo utakmica u kojoj su sjajno igrala i gađala naša krila. Davor Ćavar bio je precizan 11 puta, a s osam su ga pogodaka pratili Paolo Kraljević i Gabriel Buvinić. Vlado Matanović postigao je četiri pogotka. Treba spomenuti i odličnog Aljaža Panjtara na golu koji je upisao 12 obrana od ukupno 31 udarca na njegova vrata.

Zagreb je nakon početnog poraza od St. Gallena upisao dvije pobjede te našoj momčadi slijedi utakmica za prvo mjesto koja je na rasporedu sutra u 19:00h. Protivnik najboljih hrvatskih rukometaša biti će egipatski Al - Ahly.

Sloga Doboj – PPD Zagreb 19:42 (7:21)

PPD Zagreb: Slavić, Panjtar 12 obrana; Ćavar 11, Srna, Klis, Sirotić 2, Klarica 1, Leimeter 3, Kraljević 8, Milić, Matanović 4, Dibirov, Faljić 3, Buvinić 8, Musa, Tomljanović 1, Dodić 1

Trener: Ivica Obrvan

  Povratak na sve vijesti