Kavčič: ‘‘Brzi ritam donosi novu priliku za dokazivanje već u petak protiv Bjelovara’’
Objavljeno: 29. 09. 2022 - 12:37

Nakon sjajnog nastupa i velike pobjede protiv Porta u trećem kolu Machineseeker EHF Lige prvaka u srijedu, Zagrebaše već u petak (17:30 sati) čeka nova utakmica. U 'Kutiju šibica', u sklopu četvrtog kola Paket24 Premijer lige stiže Bjelovar.

Bjelovarci su u dosadašnja tri kola domaće lige upisali dva boda pobjedivši Trogir a zanimljivo zvuči podatak kako će ovo biti prvi susret ova dva protivnika nakon sezone 2010/2011 kada je PPD Zagreb osvojio titulu, a Bjelovar završio treći. 'Lavove' su tada predvodili igrači poput Ivana Balića, Marka Kopljara, Ivana Pešića, Manuela Štrleka, ali i Jakova Gojuna.

Susret s protivnikom koji više od 10 godina nije gostovao u 'Kutiji' najavili su trener Ivica Obrvan i jedan od najboljih pojedinaca iz utakmice s Portom u srijedu – Aleks Kavčič.

Ivica Obrvan, trener PPD Zagreba:

Kao što uvijek naglašavam, u uobičajenom smo ritmu od dvije utakmice tjedno s kojim se nikad nije lako nositi. Kao i uvijek, iskoristit ćemo utakmicu protiv Bjelovara da damo priliku i onim igračima koji igraju manje – apsolutno ne zato što bilo koga podcjenjujemo već zbog toga što imamo ovakav roster i kako bismo napredovali važno je da svi dobiju priliku pokazati što mogu na terenu. Očekujem tako, ponajviše od igrača iz rotacije, da odigramo kvalitetnu utakmicu i ostvarimo novu pobjedu u hrvatskoj ligi.

Aleks Kavčič, igrač PPD Zagreba:

Iako pada kiša danas je zaista lijep dan za nas nakon sjajne pobjede protiv Porta jučer međutim vremena za odmor nema puno jer već sutra u goste stiže Bjelovar. Svakog protivnika shvaćamo maksimalno ozbiljno međutim sutra smo favoriti i to treba pokazati na terenu. Što se tiče mene, evo mjesec dana sam sad već s ekipom koja me podržava u potpunosti pa to olakšava moj potpuni povratak. Ozljeda koju sam imao je bila dosta teška, rame još nije na 100% i brzo se 'upali' međutim kao što sam naglasio ritam je brz i svakih nekoliko dana je nova prilika za dokazivanje. 

  Povratak na sve vijesti