Nikolić ususret Montpellieru: Očekujem bolju izvedbu nego u Areni i onda je sve moguće!
Objavljeno: 01. 04. 2024 - 11:49

Uzvratni susret eliminacijskog dijela Machineseeker EHF Lige prvaka pred rukometašima je Zagreba.

Naime, već u srijedu 03. travnja hrvatski će rukometni prvaci gostovati u Montpellieru, gdje će protiv istoimenog protivnika pokušati izboriti plasman u četvrtfinale najelitnijeg klupskog natjecanja Europe.

Prvi dvoboj u Areni Zagreb, podsjetimo, završen je bez pobjednika rezultatom 27:27.

Dvoboj hrvatskog prvaka i francuskog viceprvaka na rasporedu je u 20.45 sati, uz izravan prijenos na programu Arena Sport televizije.

A dva dana uoči dvoboja, za službene stranice kluba razgovarali smo s trenerom Andrijom Nikolićem.

Andrija Nikolić, trener Zagreba:

„U Montpellier ne idemo s bijelom zastavom. Znamo da možemo odigrati bolju utakmicu nego li je to bio slučaj u Areni i mislim da se s pravom možemo nadati da izbacimo Montpellier u osmini finala Lige prvaka. Što se same utakmice tiče očekujem nešto slično onome što smo gledali u Zagrebu. Mi očekujemo našu puno bolju izvedbu, ali mislim da će biti jednako čvrsta utakmica kao i prošle srijede. Vjerujem da će se opet igrati borbeno, gol za gol i da će se pitanje pobjednika odlučiti u zadnjih deset minuta. Što se tiče zdravstvenog kartona imamo nekih malih, sitnih ozljeda ali na to smo u ovom dijelu sezone već navikli. Vjerujemo i nadamo se da ćemo do srijede biti svi u pogonu i zdravi.“

  Povratak na sve vijesti