Sirotić pred Poreč: ‘‘Utakmica protiv momčadi koja ima sjajan omjer mladosti i iskustva!’’
Objavljeno: 23. 09. 2022 - 4:48

Zagrebačka dvorana 'Kutija šibica' će u subotu (17:30) ugostiti susret trećeg kola Paket 24 Premijer lige između rukometaša Poreča i PPD Zagreba.

U dvoboju zasad neporaženih momčadi u ovosezonskom izdanju domaćeg prvenstva, 'Lavovi' će tražiti potvrdu kvalitete i pobjedu koja bi ih, nakon poraza u Magdeburgu, ipak vratila na pobjedničke staze pred važan okršaj s Portom u Machineseeker EHF Ligi prvaka iduće srijede. Poreč je s druge strane već dugi niz godina neugodan protivnik za svakoga u hrvatskoj ligi. Riječ je o momčadi koja je sjajno izbalansirana između iskustva i kvalitete dok su ove godine jači i za donedavnog igrača PPD Zagreba i povratnika u svoje redove – Filipa Perića.

Susret protiv Poreča, još na putu kući iz Njemačke, najavili su trener Ivica Obrvan i srednji vanjski Karpo Sirotić.

Ivica Obrvan, trener PPD Zagreba:
Kao što sam već naglašavao, vratili smo se u taj ritam srijeda-subota i evo, još putujemo iz Njemačke a već nas sutra čeka utakmica protiv Poreča. Riječ je o momčadi koja zasad ima dvije pobjede iz dva susreta kao i mi te će biti važno na pravi način ući u susret. Dva glavna cilja su naravno pobijediti Poreč i malo rotirati ekipu, dati svima priliku kako bismo u najboljem mogućem stanju dočekali Porto.

Karpo Sirotić, igrač PPD Zagreba:
Već u subotu je na rasporedu utakmica protiv Poreča. Riječ je o momčadi kod koje je sjajno izbalansiran taj potencijal i mladost sa iskustvom koje donose igrači poput Mataije i Rađakovića. Tamo je sada i Filip Perić koji je još prošle godine bio ovdje tako da je zasigurno riječ o kvalitetnoj momčadi protiv koje će biti važno od prve minute biti na pravoj razini. Cilj je naravno, kao i uvijek, dobra igra i pobjeda. 

  Povratak na sve vijesti