Stopama Valnera Frankovića i Luke Stepančića! PPD Zagreb potpisao mladog Niku Frankovića!
Objavljeno: 12. 05. 2022 - 5:37

Uprava rukometnog kluba Prvo plinarsko društvo Zagreb potpisala je ugovor sa 17-godišnjim Nikom Frankovićem.

Riječ je o mladom hrvatskom reprezentativcu koji igra na poziciji lijevog vanjskog i koji nastupa za Rukometni klub Rudar Adria Oil.

Perspektivni Franković tako će postati treći Labinjan, nakon proslavljenih sugrađana Valtera Frankovića i Luke Stepančića, koji će odjenuti dres rukometnog kluba PPD Zagreb.

Ugovor između PPD Zagreba i Nike Frankovića potpisan je u prostorijama Sportskog centra Franko Mileta u Labinu, a isti je sklopljen u trajanju od pet godina.

  • Ugovor je potpisan na pet godina. Niko će trenirati i pripremati se s nama i ukoliko se odmah uklopi u momčad ostaje s nama. Ako ne, u što ne sumnjamo, bit će proslijeđen na posudbu u neki klub koji igra u domaćoj Premijer Ligi, što ćemo odlučiti nakon priprema. On je jedan od najvećih talenata na poziciji na kojoj igra, koje smo u posljednje vrijeme gledali, i definitivno velika nada Hrvatskog rukometa. Sredina smo koja može pružiti najbolje uvjete da se jako mladi igrači razvijaju, i takvima poklanjamo najveću pažnju – poručio je direktor rukometnog kluba PPD Zagreb Vedran Šupuković.
  • Iznimna mi je čast potpisati za ovakvog rukometnog velikana. Svi znamo što PPD Zagreb predstavlja ne samo u okvirima Hrvatske, već i u Europi. Drago mi je da mogu biti dio jedne ovako velike priče i iskreno se nadam da će se sve razvijati onako kako treba – kratko je kazala nova akvizicija najtrofejnijeg hrvatskog rukometnog kluba Niko Franković.
  Povratak na sve vijesti