U petak u Dom sportova dolazi Tatran Prešov u sklopu 1. kola SEHA-Gazprom lige!
Objavljeno: 09. 02. 2022 - 10:53

Za početak nove sezone SEHA-Gazprom lige u Zagreb dolazi ekipa Tatran Prešova. Rukometaši Prvog plinarskog društva Zagreb će slovačke prvake ugostiti u dvorani Doma sportova 2 u petak 11. veljače. Spomenuta utakmica započinje u 20:00 sati uz izravan prijenos na Arena Sport televiziji.

Odlukom Nacionalnog stožera civilne zaštite, biti će omogućen i ulaz gledateljima uz predočenje EU digitalne COVID potvrde i osobnog identifikacijskog dokumenta. Gledateljima koji ne posjeduju spomenutu potvrdu (djeca do 12 godina su oslobođena ovog pravila), organizirali smo testiranje brzim antigenskim testom po cijeni od 70 kuna ispred zapadnog ulaza u dvoranu. Nakon utvrđivanja negativnog rezultata istima će biti izdana potvrda potrebna za ulazak. Sve ulaznice su besplatne i od 19:00 sati mogu podignuti na blagajni dvorane.

Najavu i svoja razmišljanja pred početak SEHA-Gazprom lige su nam dali srednji vanjski ekipe Filip Vistorop i glavni trener Ivica Obrvan.

  • U petak nas očekuje utakmica s Tatranom i drago nam je da počinje SEHA-Gazprom liga. Oni nakon izmjene trenera sigurno dolaze motivirani i željni dokazivanja. Po meni su jedna borbena ekipa i imaju dosta dobru vanjsku poziciju. Što se nas tiče, nakon jučerašnje utakmice u Kupu, ovo će biti jedna teška i zahtjevna utakmica pred nastavak Lige prvaka. No, moramo ići utakmicu po utakmicu i svaku biti na potrebnom nivou. Sigurno da je odlično da smo svi zdravi i da najspremniji trenutno daju sve od sebe u utakmici u petak. - izjavio je Filip Vistorop
  • Još uvijek se ekipiramo i pokušavamo sastaviti adekvatne treninge nakon povratka igrača s Europskog prvenstva. Utakmica koja nas očekuje s Tatranom je jako važna za nas, pošto je i prva utakmica u ovoj sezoni. Ne možemo se adekvatno pripremiti za Tatran pošto su mijenjali trenera te su imali i problema s Covidom, tako da ne znamo u kojem će sastavu doći. Ova utakmica nam dolazi u jako dobrom trenutku kao uvertira u nastavak Lige prvaka. Očekujem maksimalan angažman naših igrača te uz poštovanje prema Tatranu bili bi jako zadovoljni da SEHA-Gazprom ligu otvorimo pobjedom. - izjavio je Obrvan
  Povratak na sve vijesti